Sayfa 250/831 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon
Arama sonucu : 6646 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

1. Çaycı malı iteledi...Rahat olun...kot dışı olan 30 milyon lot yarın çaycıya virman gelir....Çaycıda patronun elinde bulunan halka açık 30 milyon lotu zaten 2.50 ortalama fiyattan piyasadaki küçük yatırımcıya iteledi....Çaycı yarın kota girecek 30 milyon lotu patrona virmanlar...Kot dışı 30 milyon lot halka arz edilmiş olur...Çaycı bundan komisyonunu alır...Küçük yatırımcıya geçmiş olsun...ytd

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Boş laflara inanma gerçekler bunlar...İnsanlar her geçen gün eriyen hissede kendine teselli arar...En sonunda duymak istediği yalanlara inanır...

3. Çaycının oldugu kağıtlarda insanlara rahat yok .birileri bu adamı durdursun.yada kimse bu adamın kağıdını almasın.ytd

4.  Alıntı Originally Posted by gsk1975 Yazıyı Oku
    298 milyon parayı nerden bulacak bu adam Tukaş yıllık 12 milyon civarında kar yapıyor 162 milyon hisseyi 1 TL den satsa aldığı şirketin parasını ödeyemez bence tugutlu arsasını satıp veya Turgutlu arsasına ortak bulup konut veya ticari bir şeyler yapip gelen parayla borçlarını öder zaten Tukaş 110 mil devletten teşvik belgesi aldı dağa büyük bir resim var ama çözmek gerek satılmayan hisse zarar değildir biraz zaman kaybı arkadaşlar ytd degildir
    arsa bedeli 20 mn olarak deger bicilmis kaldiki ...

belediye istemis park yapmak icin sanirim belki tesviklerde bu konuda anlasmislardir ...

proje yapacak da satacak da oooo

ve bu glyho dan alacagi sirket gayrimenkulleri nelerdir iyi bakmak lazim
    ve bu sirketi tukas adina alacagi da kesin bi ibare yoktur ...

sirket in 79 mn odeyecek gerisini sanirim taksit taksit bu arada kaynagi nerden bulacak bu soru isareti ...

en mantiklisi aldigi sirketin gayrimenkulleri fazla anladigimiz kadariyla ben olsam onlari degerlendirme yaptirir borsaya kote ederdim kendi kendini oderdi
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by yakup cemil Yazıyı Oku
    Çaycı malı iteledi...Rahat olun...kot dışı olan 30 milyon lot yarın çaycıya virman gelir....Çaycıda patronun elinde bulunan halka açık 30 milyon lotu zaten 2.50 ortalama fiyattan piyasadaki küçük yatırımcıya iteledi....Çaycı yarın kota girecek 30 milyon lotu patrona virmanlar...Kot dışı 30 milyon lot halka arz edilmiş olur...Çaycı bundan komisyonunu alır...Küçük yatırımcıya geçmiş olsun...ytd

pazarda armut satar gibi olmuyor o işler bak nasıl oluyor yazayım

6. http://www.borsaistanbul.com/sirketl...-islem-gormesi

HALKA AÇIK ORTAKLIKLARIN PAYLARININ İŞLEM GÖRMESİ

Halka açık statüde olup payları Borsada işlem görmeyen ortaklıkların paylarının halka arz edilmeksizin Ana Pazarâ€â•da işlem görmeye başlayabilmesi için, Ana Pazar için öngörülen gruplardan herhangi birinin şartlarının tamamının sağlanması gerekmektedir.

Borsa İstanbul Yönetim Kurulunun;

Kuruluşundan itibaren en az 2 takvim yılı geçmiş olması (Bu bendin uygulanmasında, ortaklıkların, anonim ortaklık türü dışındaki herhangi bir sermaye şirketi türünde geçen süreleri de yıl hesabında dikkate alınır. 2 yıldan fazla faaliyet süresi olan en az bir ortaklığa minimum %51 oranında iştirak etmek suretiyle holding şirketi olarak kurulan yeni bir ortaklığın başvurması halinde, sözkonusu holding için 2 takvim yılı şartı aranmaz. Ancak, kuruluşundan itibaren en az 2 takvim yılı geçmiş iştiraklerin özsermayelerinin, holding yapısında kurulan yeni ortaklığın özsermayesinin %50â€â•sinin altında, aktif büyüklüklerinin de holding yapısında kurulan yeni ortaklığın aktif büyüklüğünün %50â€â•sinin altında olmaması gerekir),
    Finansal durumunun faaliyetlerini sağlıklı bir biçimde yürütebilecek düzeyde olması,
    Paylar üzerinde, pay sahibinin haklarını kullanmasına engel olacak kayıtlar bulunmaması ve esas sözleşmenin Borsada işlem görecek payların devir ve tedavülünü kısıtlayıcı hükümler içermemesi,
    Borsa tarafından geçerli kabul edilebilecek durumlar dışındaki nedenlerle son 2 yıl içinde ortaklığın faaliyetlerine 3 aydan fazla ara vermemiş olması, hakkında tasfiye, konkordato veya iflas ertelemesi istenmemiş olması ve Borsaca belirlenen diğer benzeri durumların yaşanmamış olması,
    Üretim ve faaliyetini etkileyecek önemli hukuki uyuşmazlıkların bulunmaması ve bu hususla birlikte, ortaklığın kuruluş ve faaliyet bakımından hukuki durumu ile payların hukuki durumunun tâbi oldukları mevzuata uygun olduğunun, ortaklık ile doğrudan ya da dolaylı ilişkisi olmayan bir hukukçu tarafından düzenlenen hukukçu raporu ile belgelenmesi
    şartlarının sağlanmış olduğu kanaatine varması halinde, kararın ortaklığa tebliğ edildiği tarihten itibaren 2 ay içinde Ana Pazar için öngörülen gruplardaki “halka arz edilen payların sermayeye oranı†şartında belirtilen oranda payın MKK nezdinde Borsada işlem görebilir nitelikte kayden oluşturulmuş olması ve bu payların piyasa değerinin aynı grupta yer alan “Halka arz edilen payların piyasa değeri†şartını sağlaması gerekmektedir. MKK nezdinde kaydileştirilen payların piyasa değerinin hesabında, SPK tarafından yetkilendirilmiş iki ayrı kuruluş tarafından en geç başvuru tarihinden önceki 1 ay içinde hazırlanan fiyat tespit raporu ile belirlenen fiyatların aritmetik ortalaması alınarak bulunacak olan referans fiyat dikkate alınır.

Söz konusu şartları yerine getiren ortaklık payları Kurulca onaylı izahnamenin KAPâ€â•ta yayımlanması sonrasında, Borsa Genel Müdürlüğünün onayı ile KAPâ€â•ta yapılacak duyuruyu takip eden 2 nci iş gününden itibaren Ana Pazarâ€â•da işlem görmeye başlar. Fiyat tespit raporları SPK onaylı izahname ile birlikte KAPâ€â•ta ilan edilir.

Bu ortaklıkların payları, Borsada işlem görmeye başlayacağı ilk gün birinci seansta serbest marj ile işlem görmeye başlar. Bundan sonraki süreçte Ana Pazarda geçerli olan işlem görme esasları uygulanır.

7. [QUOTE=ozyurtser;1978092]O zaman matador galip bu aldığı malı 2 üzerinde almış gözüküyor buradan bu adam yukarı sürmez

Galip ilk hisseyi 2.61 ten 3 kadar alislari var 3/4milyon civarında bence ona da kitlediler ve 2.30 dan aldığı hisse 2 lira galip düşünsün benim zararım ondan daha az beklerse ben zaten 2 yıldır bekliyorum sorun yok her şekilde galip te aldi üçün birini ytd değildir

8. [QUOTE=gsk1975;1978180]
     Alıntı Originally Posted by ozyurtser Yazıyı Oku
    O zaman matador galip bu aldığı malı 2 üzerinde almış gözüküyor buradan bu adam yukarı sürmez

Galip ilk hisseyi 2.61 ten 3 kadar alislari var 3/4milyon civarında bence ona da kitlediler ve 2.30 dan aldığı hisse 2 lira galip düşünsün benim zararım ondan daha az beklerse ben zaten 2 yıldır bekliyorum sorun yok her şekilde galip te aldi üçün birini ytd değildir
    bu anlasmanin kagit uzerinde olmadigini nerden bilelim ...
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 250/831 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •