-
Yıl sonunda olmasını bekledikleri , el açıp dua ettikleri rakama yakın zamanda ulaşılırsa belki 0.25 lik sidik zorlu faiz artışı ile yangına benzin dökmeye çalışırlar ki oda belki... Ama yoook ! biz normal insanlarız, önemli ola ülke deyip yapmaları gerekeni yaparlarsa ben ve benim gibilerde utanır. Hadi bizi utandırın ağalar olmaz denileni yapın be....
-

Originally Posted by
Proton
şıkları düşünüyorum. 25'inde karar varmış. ona göre mevduatımı vadesizde bekletirim.
Tl de iseniz vadesizde alacağınız oran önemli aksi taktirde bekleyeceğiniz uzunca süre size pek fayda sağlamaz. Diyelim bir mb bir faiz artışı yaptı ertesi gün hemen Tl mevduat faizleri artmaz ki en az 1 hafta hatta 2 haftayı bulur. Öte yandan Dolarda iseniz vadesizde zaten bir getiri yok koyun vadeliye baktınız işler değişti bozarsınız vadeyi satarsınız Dolarları. Tabi ben bunların hiç birini yapmıyorum o başka, yaptıklarım kismeye örnek olmasın sadece doğru yada yanlış beni bağlasın isterim.
-

Originally Posted by
umutabi
Tl de iseniz vadesizde alacağınız oran önemli aksi taktirde bekleyeceğiniz uzunca süre size pek fayda sağlamaz. Diyelim bir mb bir faiz artışı yaptı ertesi gün hemen Tl mevduat faizleri artmaz ki en az 1 hafta hatta 2 haftayı bulur. Öte yandan Dolarda iseniz vadesizde zaten bir getiri yok koyun vadeliye baktınız işler değişti bozarsınız vadeyi satarsınız Dolarları. Tabi ben bunların hiç birini yapmıyorum o başka, yaptıklarım kismeye örnek olmasın sadece doğru yada yanlış beni bağlasın isterim.
ben dolardayım. teşekkürler. yatırım tavsiyesi değildir. bu işten anlamıyorum.
-

Originally Posted by
Proton
ben dolardayım. teşekkürler. yatırım tavsiyesi değildir. bu işten anlamıyorum.
Çok anlayanda yok zaten, bizim söylemlerimiz görünen köy kılavuz istemez hesabı, bu iş için Tv lere çıkan yalaka ekonomist bozuntuları gibi ne para alıyoruz ne yandaşlık yapıyoruz.
-
-
Bakalım bugün Dolarda ki yeni rekorumuz ne olacak ! Heyacanlıyız, sabırsızız, ama Dolardan bize ne diyenler için bu işler anlam ifade etmiyor . Hayat onlar için güzel
-
Oyy oyy oyyy... rekorlar arka arkaya geliyor.
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri