Sayfa 84/267 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon
Arama sonucu : 2129 madde; 665 - 672 arası.

Konu: MEGAP - Mega Polietilen

1.  Alıntı Originally Posted by kaan28301 Yazıyı Oku
    sizler burada yokken bizler vardık o yüzden fazla konuşmayalım isteyen alır isteyen satar herkesin kendi aklı var ama patron 1.56 dan aldı 1.21 den satılanlar b grubu olanlar zaten bıraktım herşeyi fiyatı sadece bilanço ederi bile 2 tl kısa da nolur bilinmez sadece 6 aylığı çok merak ediyorum bakalım kar artacak mı
    Burda yazmayanlarin bu kagitta olmadıklarını ne biliyorsunuz eminim elinizde 1 lot yoktur düşsün diye aklinizca yorum yapıyorsunuz.defter değeri nasıl 1.10 onu aciklarmisin ayrica

2.  Alıntı Originally Posted by etiler Yazıyı Oku
    Hocam duvarına bakarmısın sana bişeyler yazdım
    gördüm ama tabi haklısınız nedenlerde emin olmak için bilançoyu görmek istiyorum o dediğiniz fiyat olur mu bilemem ama kısa da zor gibi zaten bu fiytalarda kalsa b ye gecer sanırım tabi iyice hespalamak lazım mart nisan mayıs ayları ortalam fiyatı 1.70 olması lazım dolaşımdaki lotlara göre diye biliyorum ben eski derken ocaktan beri bu kağıttayım al sat sat al da yaptım bekliyorum maliyet 1.20 olduğu için rahatım artık kısmet ytd

3.  Alıntı Originally Posted by bünyas08 Yazıyı Oku
    Burda yazmayanlarin bu kagitta olmadıklarını ne biliyorsunuz eminim elinizde 1 lot yoktur düşsün diye aklinizca yorum yapıyorsunuz.defter değeri nasıl 1.10 onu aciklarmisin ayrica
    satınca tamamen atarım ekstre merak etme düşşün istemem çümkü satmak istiyorum 2.25 gibi olursa tabi olmazsa beklerim daha ytd defter değeri 1.10 diyen ben değilim başkası dedi o lafı ona sor istersen bana değil

4. aldığımda satış haberi falan yoktu bilançoya göre aldım sonra haberler geldi şu anda tamamen bilançoya odaklandım patron satmış mı almış mı ilgilenmiyorum

5.  Alıntı Originally Posted by kaan28301 Yazıyı Oku
    bence 1 tl daha iyi rakam ytd
    Ona zaten sordum herhangi bir açıklama yok.sizde 1 TL fiyat vermissiniz.Sadece ricam burda insanların kararlarını etkileyecek yorum yapılmasın bol kazançlar.

6. 1.20 leri bekleyenler boşuna beklemesin kendilerine başka kapı arasınlar.

7.  Alıntı Originally Posted by bünyas08 Yazıyı Oku
    Ona zaten sordum herhangi bir açıklama yok.sizde 1 TL fiyat vermissiniz.Sadece ricam burda insanların kararlarını etkileyecek yorum yapılmasın bol kazançlar.
    ben o arkın dediği fiyata istinaden zaten 1 tl yi espri olarak yaptım zaten gülücükte attım yoksa daha satış haberi yokken 1 tl ye gelmedi şimdi gelir mi bilemem tabi burası borsa ytd bol kazançlar

8. sn orbus gitmiş herhalde bi gelseydi bi iki laf etseydi

Sayfa 84/267 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •