2.45 de dene
2.45 de dene
lgili Şirketler
[ECBYO, ECZYT, GLBMD]
İlgili Fonlar
[]
Toptan Alış Satış İşlemi
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Bildirim İçeriği
Payları Satışa Konu Şirketin Unvanı
Eczacıbaşı Yatırım Ortaklığı A.Ş.
Satılacak Payların Grubu
B grubu
Satılacak Payların Nominal Tutarı (TL)
8946413,37
Satılacak Payların Sermayeye Oranı (%)
42,6
Satıcının Unvanı
Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş.and Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri San. ve Tic. A.
Alıcıların Unvanı / Satın Alacakları Payların Nominal Tutarı
Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
İşleme Aracılık Edecek Kuruluşlar
Global Menkul Değerler A.Ş.
İşlem Fiyatı (TL)
1,56
Toptan Alış Satış İşlemleri Düzenlemesine Göre Fiyat Marjları
-
İşlem Tarihi
09/04/2018
İşlem Öncesi ve Sonrası Şirketin Ortaklık Yapısı
-
Açıklamalar
Payları Borsamız Kolektif Yatırım Ürünleri Ve Yapılandırılmış Ürünler Pazarı'nda işlem gören Eczacıbaşı Yatırım Ortaklığı A.Ş.(Şirket)'nin paylarından Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş.'nin sahip olduğu 1.050.000 TL nominal değerli A Grubu imtiyazlı payları 1 TL nominal değerli pay için 6,24 TL fiyatla, 5.796.413,37 TL nominal değerli B Grubu payları ise 1 TL nominal değerli pay için 1,56 TL fiyatla ve yine Eczacıbaşı Yatırım Ortaklığı A.Ş. ortaklarından Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri San. ve Tic. A.Ş.' nin sahip olduğu 3.150.000 TL nominal değerli B Grubu payları 1 TL nominal değerli pay için 1,56 TL fiyatla alıcı Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'ne satışı Global Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla (alıcı ve satıcı üye) toptan alış satış işlemleri kapsamında 09/04/2018 tarihinde gerçekleştirilecektir.
Tahtada para girişi artıda mı ekside mi kimler alıcı kimler satıcı görebilen varsa yazabilir mi gün sonunda?
Aynı habere kaç sefer yukarı hareket yaptı ama sanki sürekli kafasına vuruyorlar.
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cılız haber ve cılız ataklar.kaç gündür aynı nakarat.
Teşvik ne alaka...
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Umarım Galip Öztürk Tukaş ta yaptığını burda yapmaz yoksa ocağımıza incir ağacını diker 1.56 ya aldı ki satarsa oraya kadar vay başımıza
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip in nasıl bir şeytanlık düşündüğünü ondan başka kimse bilemez bu şirket ile ilgili tukasdan farkli olarak yönetim kontrolune sahip olarak daha önce satın almaya çalıştığı eukyo etyat ve euyo şirketlerini % 100 yükselttiğini düşünürsek burdan hemen çıkmaması planı olabilir..
“Benim kudretimin ulaştığı yere onların hayalleri bile ulaşamaz!”
Fatih Sultan Mehmet
Yer İmleri