Originally Posted by
real-ist
sn keko yu sasadan bilirim,değerli bir yorumcudur kıymetini bilin,ama bizi sasa gibi bir hissede niye yalniz bıraktı bilmiyorum :) eğer beklediğiniz durak doğru ise otobüs er ya da geç muhakkak uğrayacaktır,kolay gelsin..
sasada fiyat 4-5 aralığında iken ederi 18 tl dir demiştim( sadece kendi yatırımlarının sonucunda, yeni teşvik dahil değilken ) ama söyledikten sonra hisse bizi yılgınlığa düşürünce ve bizde çok aceleci birisi olunca bende söylediklerime inanmamaya başladım...sonra ne yazık ki %10-20 aralığında bir kar ile hisseden ayrıldım...sonrası zaten malumdur...
hisse geçen günlerde 16 yı gördü..bir yılda bu kadar çıkacak deseydik alay konusu olurduk...gerçi orta ve uzunda demiştik ama kim takar söylediklerimizi ...hisse biraz düzeltme yaptığında asılacak adamlar aranıyordu...tabi akla gelen ilk biz olduğumuz için bir çok kişi ile uğraşmak zorunda kalıyorduk...buda bizi çok yoruyordu...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri