Sayfa 85/213 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon
Arama sonucu : 1701 madde; 673 - 680 arası.

Konu: İndikatörlere göre AL-SAT veren hisseler

1.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    26 martta bir grafık koymuştum. İşinizi görürse ondan faydalanabilirsiniz. Akşam tekrar bakarım düşündüğünüz vadeyi de yazarsanız iyi olur.
    bu yaz sonu gibi diyelim iyi bir getiri verebilir mi 5 ay içinde
    burada yazdığım bilgi ve yorumlar kendi görüşümdür. kesinlikle yatırımcı tavsiyesi değildir. Y.T.D

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    sn jamiryo;
    sngyo için görüşünüz nedir?
    0,60 lı fiyatlar girmek için uygun mu?

3. Cment icin ongorunuz varmi?

¥

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    SİVAS
    Gönderi
    4,327
    Alcar ve İhlas hakkında görüşlerinizi alabilir miyiz ?Teşekkür ederim...

5.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    Beklemek te olabilir veya gündemi ve hisseleri, aklı başında hisselerden bahsediyorum. İyi takip edebilirim diyorsanız iki yönlü de kazanç elde edebilme şansı olabilir bu gibi dönemlerde. Oynaklık fazla olduğu için gün içinde iyi marjlar olabiliyor bazı günler.
    Evet sayın jamiryo dediğiniz gibi sağlam hisseler günlük iki üç marj mantıklı ama işte ne var biraz daha yükselsin biraz daha sonra kardan zarara geçmişimiz ...ama bizim borsamız herşeyi öğretti çok şükür ..

6. Hocam ditas kisa vade tesekkurler yyapidaki grafik cuk oturdu tebrikler

7.  Alıntı Originally Posted by kamuranaliriza Yazıyı Oku
    bu yaz sonu gibi diyelim iyi bir getiri verebilir mi 5 ay içinde
    VKGYO,

gyo hisselerini pek sevdiğimi söyleyemem. bunun sebebide kar açıklarken şirketler hisse fiyatının geri gelmesi, bedelli sermaye arttırımı gibi maddeler diyebilirim. bu vkgyo zamanında çok yüksek fiyatlara çıktı daha sonra bedelli açıklanması falan derken yine eski fiyatlarına döndü. şimdi orta vadede bir yükseliş trendine kısa vadede sert bir düşüş trendine girmiş. 20 marttan bu yana yaptığı hareket bence hiç güzel gözükmüyor. bir anda tavan oluyo sonra çat çat düşüyor, bunun çok bir mantığı olduğunu düşünmüyorum. bu düşüş trendini kırması için 2,72 bandının üzerine atması gerektiğini düşünüyorum. çok uzun vade için bilançosuna falan da bakmak gerekir. şahsen ben 5-6 aylık yatırım yapacaksam bir kağıdın hikayesine inanıyorsam girer yatırım yaparım. bunda böyle bir hikaye varmı size göre onu düşünün derim. aşağıda ilk önemli destek 2,48 buranın aşağısında sıkıntılı diye düşünüyorum. ytd.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

8.  Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    sn jamiryo;
    sngyo için görüşünüz nedir?
    0,60 lı fiyatlar girmek için uygun mu?
    SNGYO,

orta vade düşüşte kısa vade yükseliş trendinde gibi. 0,62 bandı önemli bir yer bence. burayı kırar ise alımlar hızlanabilir ve düşüş trendini bitirebilir. muhtemel gidebileceği noktaları işaretledim. 0,69 u geçer ise tekrar bakılır bence. ytd.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

Sayfa 85/213 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •