Sayfa 128/844 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Bu örgütlenme için özellikle Ankara'da oturan ve toplantıya katılacak arkadaşlar öncülüğünde grup halinde katılım girişimi başlatılmalı, öncü olabilecek arkadaşlar var mı?
    Ben katilacagimi belirttim.katilmak istemeyen baskasina vekalet verebilir.
    Bu grup sirketlerde elektronik ortamda kattilim yok bilginize.
    Ayrica katilmayacak ortaklar mail yoluyla neden 2015 yili genel kurul gorusmelerde soz verdiginiz sermaye artisini nden yapmadiniz diye hesap sorun

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Ben katilacagimi belirttim.katilmak istemeyen baskasina vekalet verebilir.
    Bu grup sirketlerde elektronik ortamda kattilim yok bilginize.
    Ayrica katilmayacak ortaklar mail yoluyla neden 2015 yili genel kurul gorusmelerde soz verdiginiz sermaye artisini nden yapmadiniz diye hesap sorun
    Cinali hocam siz katılacaksanız diğer arkadaşlar sizle irtibat kurabilir mi?

3.  Alıntı Originally Posted by sensor Yazıyı Oku
    İŞBİR HOLDİNG in Enflasyon düzeltme farkı:23 milyon,Geçmiş yıllar karı:yaklaşık 24 milyon TL SADECE BU RAKAMLAR kadar bedelsiz sermaye arttırımı yapılsa 75 bedelsiz ediyor,başka rakamlarda çıkarılabilir ama ben en basit haliyle GEÇMİŞ YIL KARI+ ENFLASYON DÜZELTME FARKIYLA 75 BEDELSİZ YAPABİLİR.Bunun ne demek olduğunu yüksek bedelsiz açıklaması sonrası füze gibi uçuşa geçen senetler açıklar zamanında.İlaveten ULUSAL PAZARA GEÇME imkanıda olunca
    ,en az 75 BEDELSİZ GERÇEKTEN müthiş bir potansiyeli mevcut vede 15 gün dişimizi sıkacağız. Bundan sonra tek işimiz 27 nisan perşembe saat 11:00 deki olağan genel kurul ve mümkün olan en yüksek katılım ve YÖNETİM KURULUNA BASKI,BASKI VE YİNEDE BASKI LÜTFEN,bol kazançlar...
    Unutmayalım,herkes tanıdıklarına durumu anlatırsa özellikle ankarada oturanlar ve genel kurula gidebilecekler hiç olmazsa toplantı öncesi en az 1 lotu olursa genel kurula katılabilirler,güzel günler inşallah kısa zamanda,bol kazançlar...

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Cinali hocam siz katılacaksanız diğer arkadaşlar sizle irtibat kurabilir mi?
    Olabilir bir neden olmasin ama oncelikle genel kurula kadar mail yoluyla sirketi bunaltalim
    Genel kuruldada oneri verebiliriz sirket isterse gundeme alir bir engel yok

5.  Alıntı Originally Posted by sensor Yazıyı Oku
    İŞBİR HOLDİNG in Enflasyon düzeltme farkı:23 milyon,Geçmiş yıllar karı:yaklaşık 24 milyon TL SADECE BU RAKAMLAR kadar bedelsiz sermaye arttırımı yapılsa 75 bedelsiz ediyor,başka rakamlarda çıkarılabilir ama ben en basit haliyle GEÇMİŞ YIL KARI+ ENFLASYON DÜZELTME FARKIYLA 75 BEDELSİZ YAPABİLİR.Bunun ne demek olduğunu yüksek bedelsiz açıklaması sonrası füze gibi uçuşa geçen senetler açıklar zamanında.İlaveten ULUSAL PAZARA GEÇME imkanıda olunca
    ,en az 75 BEDELSİZ GERÇEKTEN müthiş bir potansiyeli mevcut vede 15 gün dişimizi sıkacağız. Bundan sonra tek işimiz 27 nisan perşembe saat 11:00 deki olağan genel kurul ve mümkün olan en yüksek katılım ve YÖNETİM KURULUNA BASKI,BASKI VE YİNEDE BASKI LÜTFEN,bol kazançlar...
    Arkadaşlar o zaman uygun bir metni herkes şirket mailine yollasın; ne kadar baskı ne kadar bunaltma o kadar genel kurulda başarı,ben bir yazı kaleme alacağım yolladığım yazıyı burda paylaşacağım,bol kazançlar.

Alıntı Originally Posted by sensor Yazıyı Oku
    Arkadaşlar o zaman uygun bir metni herkes şirket mailine yollasın; ne kadar baskı ne kadar bunaltma o kadar genel kurulda başarı,ben bir yazı kaleme alacağım yolladığım yazıyı burda paylaşacağım,bol kazançlar.
    metne ana pazara geçişide dahil edin lütfen burda gördükten sonra herkes fikrini söyler son metin ortaya çıkar.

7. Aradaşlar sizden bazı cevaplar bekliyorum.Geçmiş senelerde İŞBİR genel kurullarına katılan varsa,lütfen burda yazsın hangi yıl katıldı ve genel kurulda bedelsiz sermaye arttırımı için vede pazar değişikliği gibi konular konuşuldumu ve ayrıntısıyla anlatırlarsa sevinirim.Çünkü genel kurullarda bu kısım sadece ''gündemin dilek ve öneriler maddesinde muhtelif ortaklar söz alarak şirketin geleceğine dönük iş ve işlemleri hakkında görüş ve beklentilerini dile getirdiler '' şeklinde geçiyor. BU KESİNLİKLE OLMAZ HEM OLUMSUZ OY KULLANANCAKSINIZ HEMDE BUNUNLA İLGİLİ MUHALEFETİNİZİ TUTANAĞA GEÇİRECEKSİNİZ.Artık eski günler geçti,ortakların rahatsız olduğunu ve bazı tabii hakları olduğunu ve masrafı olmayan BEDELSİZ SERMAYE ARTTIRIMI VE ULUSAL PAZARA GEÇME İSTEĞİ Bunların en başında olduğunu böyle 2 işlemin yapılması tüm ortakların senetlerinin değerlerini çok yükseklere çıkaracağını ve Türkiyede böyle yüksek oranlı sermaye arttırımının küçük sermayeli şirketlerin fiyatlarını çok uçuk fiyatlara çıkarabildiğini vede ilaveten pazar değişikliği olduğu zaman böyle küçük sermayeli şirketin fiyatlarını oldukça yukarılara çıktığını vede bununda bir masraf gerektirmediği muhalefet şerhinde uygun şekilde yazılmalı.Tüm bunlara rağmen yönetim kurulu bunları geçiştirirse kötü niyetli olduklarını muhalefet şerhi olarak tutanağa geçirecekler.Ayrıca gerekirse olağanüstü genel kurul toplantısı isteneceği muhalefet şerhi olarak tutanağa geçirilebilir. Tüm hissedarlara bilgi verilerek şirketin değerini bu yönetim kurulu arttırmak istemiyor gibi CÜMLELERLE YA OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL VEYA ÖNÜMÜZDEKİ yıl yönetim kurulu seçimlerinde yönetim kurulunun yenilenmesi talep edileceği belirtilir,bazı cümleler muhalefet şerhi olarak tutanağa geçirilebilir,Örnek olarak geçen seneki olağan genel kurul toplantı tutanağındaki özellikle 10.maddeye bakınız,biz bu sene böyle yapmayacağız,gündem konuları görüşülürken bol bol muhalefet şerhi konulacak,olumsuz oy kullanılacak vede muhalefetlerimizi tutanağa geçireceğiz,burda bir ortak metin belirleyerek bunu yapabiliriz,lütfen genel kurula çokca katılım yapalım,bol kazançlar.

8.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    daha öncede cemaşa gitmiştin 6 liradan 2 ye düştü ikaz etmiştim hatırlarsan
    ozgyo girersinde nasıl çıkarsın bilemiyorum
    yt.tav.değ.
    Aga ben cemaştan vole vurdum.....3.51 giriş,ortalama 5.56 satış.....!!!

CUKKA ladık....!!!

OZGYO da ise maliyet 8.95 maliyet..DAHA SATMAAAAMMM..17-20 aralığında satacağım nasipse....!!!!

Sayfa 128/844 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •