Sayfa 263/760 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

Sabahın en yakın olduğu zaman karanlığın en koyu olduğu zamandır aynı zamanda.

Bugün, teşviklerle ilgili piyasa çok büyük hayaller görmüştü, olmayınca satış geldi endekse.
    Olsun, bizim böyle bir beklentimiz yoktu zaten.

Bilançoya kadar bir cacık olmayacak herhalde Bilici'de. Gelecek bilanço beklenti üstü olursa belki bu sefer kocakarılar gibi sızlanmayı bırakıp hedefe doğru koşmaya başlar bu nazlı şey.
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

Dövizdeki hareketlilik neticesinde bu düşüşe aşırı tepki vermiş olabilir diye düşündüm. Satışlar acımasız.
    Bir de uzun zamandır yataya bağlamış olması, endeksle birlikte, zaten satmak isteyenleri tetiklemiş olabilir.
    Ancak biliyoruz ki Bilici dövizdeki artıştan olumsuz etkilense bile bunu bilançoya yansıttığı karlar ile telafi edebiliyor. En azından şimdiye kadar böyle oldu.
    Umarım yanlış bir değerlendirme yapmıyor olalım da kağıt maliyetimizin de altına gelip eski çıldırtıcı hallerine geri dönmesin.
    Gıdım gıdım haftalar, aylar boyunca sabırla topladıklarımız, böylesi satış ortamlarında bir anda yok olup gidebiliyor.

3. takas paylaşabilecek arkadaş var mıdır. Dünkü düşüş hiç iyi olmadı . Bugün eğer endeks izin verirse ve yönünü yukarı çevirirse kağıdın olumlu beklentisi devam eder. İşlem hacmi nispeten düşüktü 200 000 lot hacimle kağıt aşağıya indi. Toplu olarak mal bulunduran aracı kurumlardan satış yoksa sıkıntı doğurmayacağını düşünüyorum. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.

Yataım tavsiyesi değildir.

4. devre kesti. yazıklar olsun bu hisseyi sahipsiz bırakanlara. endeks 2 eksi bu 10. nasıl güvendiniz bu hisseye anlayamıyorum
    YAZDIKLARIM KESİNLİKLE TAVSİYE DEĞİLDİR!!!

Sadece bu değil ki. Endeksin genelinde kurban kesimi var.
    Ona güvenme, buna güvenme. Neye güveneceksin arkadaş?

6.  Alıntı Originally Posted by Mausolos Yazıyı Oku
    Sadece bu değil ki. Endeksin genelinde kurban kesimi var.
    Ona güvenme, buna güvenme. Neye güveneceksin arkadaş?
    Kardeşim yüzde on (%10) diyorum sana. Hadi 3 olsun 4 olsun. 10 nedir. Bu tahtanın sahipsiz olduğunu gösterir.
    YAZDIKLARIM KESİNLİKLE TAVSİYE DEĞİLDİR!!!

7. bu sabah eda hanımla görüştüm şirketten, işler iyi bi yaramazlık yok diyor.yüksek kar marjlı fason iplik bükümü iyi gidiyor diyor. hisseleri pazarlayalım diye aracı kurumlardan gelen giden oluyormuş ama onlar razı değil. şirket düzgün iş yapmak istiyor ama bizim borsada düzgün iş mümkün mü?

8. 100 bin lotla bukadar deri gitmesine izin vermemeliydi ilk çeyrek karı iyi gelmeyecek görüntüsümü vermeye çalışıyor ondanda pek emin değilim milyon lot işlem yapanlar şimdi sessiz 2-3 günlük kayıp 30 kademe bekleyip göreceğiz artık yapacak bir şey yok

Sayfa 263/760 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •