Sayfa 83/394 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon
Arama sonucu : 3151 madde; 657 - 664 arası.

Konu: AYEN - Ayen Enerji

Alıntı Originally Posted by kimyaci Yazıyı Oku
    belki bugün toparlanır dedik ama bu seferde savaş muhabbeti çıktı olaya bak bu hissedekilerde tam kısmetsiz abi :)
    :vk::vk::vk:

2. Citibank satış yapanlar içinde 1. Sırada.......

Alıntı Originally Posted by LEFEVRE Yazıyı Oku
    Citibank satış yapanlar içinde 1. Sırada.......
    Sn hocam yok mu bunun bir desteği kösteği.
    Saygılar.

4.  Alıntı Originally Posted by LEFEVRE Yazıyı Oku
    iyi akşamlar....izlediğim kadarıyle yılbaşından itibaren her gün günlük düzenli alım yaparak, hiç sektirmeden lot topladı.....yani tahtadan alım yaparak, 16. sıradan 1. sıraya yükseldi.....saygılarımla....

---yazdıklarım asla ve kat'a yatırım tavsiyesi değildir---
    Eğer ocaktan beri bu hisseyi citi ağırlıklı aldıysa ocak 1 de ayen 4.80 imiş işlemlerin çok arttığı günleri inceledim ilk aldığı malların maliyeti 5ve 5.50 sonraki maliyetleri yukarı panik yok ben cumadan bu tarafa kendi capimda ağır ağır her gün alıyorum güzel günler yakın diye düşünüyorum şu anburalarda dik yapacaktır 5.30 altı şahsen beklemiyorum bir ters haber olmadığı sürece beklemek lazım 11.30 civarı gab boşluğu var eninde sonunda dolduracak o boşluğu

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by turkfun Yazıyı Oku
    Sn hocam yok mu bunun bir desteği kösteği.
    Saygılar.
    ŞU ANDA FREE TAKILIYOR...SATMAYI DURDURDUĞU AN BİR DAHA GÖZLEMLEMEK LAZIM DESTEK VE DİRENCİ....saygılarımla...

6.  Alıntı Originally Posted by Alim6060 Yazıyı Oku
    Eğer ocaktan beri bu hisseyi citi ağırlıklı aldıysa ocak 1 de ayen 4.80 imiş işlemlerin çok arttığı günleri inceledim ilk aldığı malların maliyeti 5ve 5.50 sonraki maliyetleri yukarı panik yok ben cumadan bu tarafa kendi capimda ağır ağır her gün alıyorum güzel günler yakın diye düşünüyorum şu anburalarda dik yapacaktır 5.30 altı şahsen beklemiyorum bir ters haber olmadığı sürece beklemek lazım 11.30 civarı gab boşluğu var eninde sonunda dolduracak o boşluğu

ben hala beklemedeyim.....sebebi şudur ki; defaten belirttiğim gibi sevgili alim6060 kardeşim, bir hisse düşmeye devam ederken ne denge yapılır; ne de normal alım....düşüşün bittiği yeri takip etmek önemli bence...yine de hayırlısı.....saygılarımla....

7.  Alıntı Originally Posted by LEFEVRE Yazıyı Oku
    ben hala beklemedeyim.....sebebi şudur ki; defaten belirttiğim gibi sevgili alim6060 kardeşim, bir hisse düşmeye devam ederken ne denge yapılır; ne de normal alım....düşüşün bittiği yeri takip etmek önemli bence...yine de hayırlısı.....saygılarımla....

Pozitif düşünelim pozitif olsun

8.  Alıntı Originally Posted by Alim6060 Yazıyı Oku
    Pozitif düşünelim pozitif olsun

:bravo::bravo::bravo:

EYVALLAH.......

Sayfa 83/394 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları