Abd sözcülerinin de yarım saatte bir tam tersi haber vermelerindende anlaşılacağı üzere savaştan çok dünyada ne kadar hizmetkarı var onu sınıyor. baya varmış Dolar. 4.19 füzeler değil dolar füze gibi çalışıyor mübarek.
Abd sözcülerinin de yarım saatte bir tam tersi haber vermelerindende anlaşılacağı üzere savaştan çok dünyada ne kadar hizmetkarı var onu sınıyor. baya varmış Dolar. 4.19 füzeler değil dolar füze gibi çalışıyor mübarek.
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
5 milyar dolar gibi bir rakamda anlaşırlarsa bu hisse 20li rakamları tekrar test eder...bekleyip göreceğiz zaman çok az kaldı heran haber düşebilir anlaştık diye...ytd
Son 10dk da devre kesici uygulandığında fiyat 7.16 idi kaç oldu en üstte? Ve baya o kısa arada 400bin lot işlem oldu galiba. Ne oldu orda anlık toplamamı oldu yoksa boşaltmamı?
Ky ya yer yok bu kağıtta yav. Anında blok olarak hareket yapıyor.
Leyla Yaşar Erdinç'in Para Harekatı romanın sonunda öldü hatırlatırım.😂😂😂
yarına beklentileriniznelerdir üstadlar****
Spekülatör hangi yöne sürerse trend o olur.Ustalar selamün aleyküm.
şu dönemde bence her kağıt aynı hareketi yapıyor büyük hacimliler hariç. doldur boşalt ve bunu organize yapıyorlar. arada da ky dan ne kopartabilirlerse onu paylaşıyorlar.
en sinir edici hareket ise beklentinin çok olduğu bir kağıdı aylarca bekliyorsun tek seaansta spekülatör işi bitiriyor. mesela son olarak sonmezler..
DENİZ 7,15 TL, XU100 110,304,00 %0,91 ,USD/TRL 4,0978 -% 0,92 EUR/TRL 5;0470 -%1,37. Atı verdim katır aldım,belayı satın aldım demeden önce ağzından kaçırdığı ŞEYİ fark edince neredeyse kızgınlıktan dilini ısıracaktı.Eşekten düşmek attan düşmekten tehlikelidir.
Yer İmleri