Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8183 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Burada bahsedlen vergi, el koyma veya dövizi sabit kurdan tl ye çevirme .........bunların hepsi mümkün , fakat arkasından acaip anormallikler oluşacaktır........... Kimse bankaya ve devlete güvenip parasını kayıtlı sisteme sokmak istemez..........Bir şekilde dövizle işlem gören emtialara yönelir ve onu yastık altı yapar.......Tasarruf açığı olan bir ülkede bu durum nasıl bir sonuç döğurur!!!!!!!!!!!!!

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Burada bahsedlen vergi, el koyma veya dövizi sabit kurdan tl ye çevirme .........bunların hepsi mümkün , fakat arkasından acaip anormallikler oluşacaktır........... Kimse bankaya ve devlete güvenip parasını kayıtlı sisteme sokmak istemez..........Bir şekilde dövizle işlem gören emtialara yönelir ve onu yastık altı yapar.......Tasarruf açığı olan bir ülkede bu durum nasıl bir sonuç döğurur!!!!!!!!!!!!!
    Sorun şu ki artık tüm işlemler dijital ortamda yapılıyor ve kayıt altında. Yani dövizle işlem gören emtialardaki işlemler de yine maliyenin gözü önünden geçecek. Diğer türlü bu devirde çok zor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Sorun şu ki artık tüm işlemler dijital ortamda yapılıyor ve kayıt altında. Yani dövizle işlem gören emtialardaki işlemlerde yine maliyenin gözü önünden geçecek. Diğer türlü bu devirde çok zor.
    Döviz büfelerinden alım-satım makbuzu alanlar var ...(hayali işlem)
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Döviz büfelerinden alım-satım makbuzu alanlar var ...(hayali işlem)
    Bu sanki devletin hoşuna dahi gidebilir. Kardeş gel vergini öde dediğinde hayal sanal fark etmez. İşin boyutu büyüdüğünde de döviz büroları pek buna cesaret edemez diye düşünüyorum.

Geçen aylarda döviz bürolarına bağlanan özel bir yazılım ile Masak ve defterdarlık tarafından heuristik inceleme yapıldığını duymuştum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bu sanki devletin hoşuna dahi gidebilir. Kardeş gel vergini öde dediğinde hayal sanal fark etmez. İşin boyutu büyüdüğünde de döviz büroları pek buna cesaret edemez diye düşünüyorum.

Geçen aylarda döviz bürolarına bağlanan özel bir yazılım ile Masak ve defterdarlık tarafından heuristik inceleme yapıldığını duymuştum.
    Bunu nasıl yapacaklar .

Bugün 4-5 kere al sat yapan var misal bürolardan

İsim vs yok ki almıyor kimse .

Nasıl tespit edecek bu 4 işlem yaptı şu kadar kazandı .

Ben arkadaşı akrabayı gönderirim bozsun alsın diye onu nasıl tespit edebilecek .

Bu arada bazı bürolarda oynaklık nedeniyle Işık’lar kapalı idi fiyatların

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bunu nasıl yapacaklar .

Bugün 4-5 kere al sat yapan var misal bürolardan

İsim vs yok ki almıyor kimse .

Nasıl tespit edecek bu 4 işlem yaptı şu kadar kazandı .

Ben arkadaşı akrabayı gönderirim bozsun alsın diye onu nasıl tespit edebilecek .

Bu arada bazı bürolarda oynaklık nedeniyle Işık’lar kapalı idi fiyatların

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Teknik olarak mümkün. Devlet şu an istemiyor. İstemesi yeterli.

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    OHAL ile baskı ile işi bir noktaya kadar getirir kendilerini sağlama aldıktan sonra benden sonrası TUFAN der giderler. Olan yine bizlere olur .

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •