Dolar ve euro ya talep var.piyasada TL likitidesi oluşuyor. Kredi kullanım hızı bayağı yavaşladı. TL faizler biraz daha aşağı gelebilir. Vade dolumu gelenler, aylıkta 14.50üzeri oranları bulmuşken, kaçırmasınlar derim
Venus_V3_5070 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
buyrun liste, eskinin köklü okullarının hiç biri yok,oralara şimdi it kopuk dolacak ve o okullarda bitecek. özellikle FEN liselerine mahalli kayıt şamatasını bekliyorum! bi ton i.hatip listeye doldurulmuş,hangi alık gidipte sınavla o okullara girer be, git kendini köprüden at daha iyi.
http://www.meb.gov.tr/sinavlar/dokum...A_KILAVUZU.pdf
eğitim önemlidir tabii ama eğitimden daha önemlisi de var.
bir ülke için en önemli konu gizli servisin içeride ve dışarıda etkin olmasıdır. eğer gizli servis etkin olmazsa büyük devletler,
- önce ayak takımından birilerini el altından destekleye destekleye başa getirirler,
- sonra, hızlı büyüme kanunsuz yollardan olacağından, bu kanunsuzlukları açığa çıkarma konusunda tehdit ede ede istediklerini yaptırırlar.
- istedikleri en temel şeyler ise, ülkenin borca batırılması, eğitim sisteminin çökertilmesi ve yönetimin el altından desteklenerek içeride güçlendirilirken ve gerekli görüldüğünde tehdit edilerek dışa bağımlı kukla yönetim haline getirilmesidir.
sonunda da devletleri venezüela'nın düştüğü duruma düşürürler...
bu bir satranç oyunu gibidir. bir piyon kaybederseniz yavaş yavaş daha fazlasını kaybetmeye başlarsınız. tek umudunuz karşı tarafın hatalı hamle yapmasıdır. eğer üstünlüğünüzü kaybettiyseniz ve karşı taraf hatalı hamle yapmazsa kazanmanız mümkün olmaz...
Merhaba benim özel bankadan konut kredim var, aynı bankada yatırım hesabında fonda param da var (para piyasası fonu, mevduat gibi risksiz fon). Bazen taksidi ödemeyi unutuyorum fona dokunmuyorlar. Ama gecikme dediğim birkaç gün, bir aydan fazla hiç geciktirmedim belki öyle bir durumda bloke koyarlar. Bilgi vermeden kendileri tahsilat yapabilir mi yasal olarak öyle bir hakları var mıdır bilmiyorum. Sonuçta banka hesabından para alabilmeleri için kendi alacakları bile olsa icra kararı gerekmiyor mu?
Yer İmleri