Sayfa 131/1006 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. BILGILENDIRME: 12 Nisan 2018 tarihinden itibaren, Oksijen Hesap faiz oranlarimiz 100.000 TL'ye kadar %14,00; 50.000 USD'ye kadar %3,45; 50.000 EUR'ya kadar %1,45 olarak guncellenecektir. Diger bakiye araliklari ve faiz oranlari icin odeabank.com.tr

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by casual Yazıyı Oku
    herkes herşeyi söyler.. bence paranızı 4-5 parçaya bölmek gibi bir durumunuz yoksa garanti bankasından ayrılmayın derim.. burası türkiye ne olur, ne olmaz..

bir arkadaş 14.3 e-vadeli garanti bankasının verdiğini söylemiş.. iyi oran bence.
    Adına bakıp GARANTİYİ en GARANTİLİ sanmayın, acaba biliyormusunuz borcunu erteleyen ortak DOĞUŞ dahil bu bankanın kaç tane ASLEN batık ama değilmiş gibi poz yaptığı, şüpheli alacaklarda durması gereken ama hokus pokusla değilmiş gibi yapılandırılmış kredisi var ? Garanti SİSTEM işlediği sürece tüm bankalar için aynıdır gerisi boş lakırtı olur.

3.  Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    İsterse bloke eder. Gecikmeye düşerseniz vadeyi bozup tahsil bile eder.
    nasil yani en ufak gecikme yokken bile siyasal kriz vb one surup parami bloke edebilir mi ?

4.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    nasil yani en ufak gecikme yokken bile siyasal kriz vb one surup parami bloke edebilir mi ?
    Yapacak diye şart yok, "yapabilir" diyorum. Benim kredim dahi yokken kafalarına göre mevduatı bloke ettikleri oldu. Ekranda bir tuşa basmalarına bakar. Sonra MT aranır, gereken azar nutku çekilir, bloke kaldırılır.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

5. mevduat faizleri artık bundan sonra kademeli olarak hafif hafif yükselecektir bence..

6. Bugün çöküş günü ama sandığınız gibi, TL'nin, faizin, borsanın yani kısacası piyasaların çöküş günü değil.

Eğitim sistemimizin çöküşüne karar verildiği gündür. Piyasalar bugün düşer, yarına düzelir ama eğitim sisteminin çöküşü, ülkenin çöküşü demektir.

Bir çok ilde en iyi anadolu liseleri merkezi sınavla öğrenci alacak liseler arasından çıkarıldı, mahalle mekteplerine dönüştürüldü. Dolayısıyla bu liselere seneye adrese dayalı öğrenci kaydı yapılacak, yani ipleri çekilecek. Hala gözden çıkarılmamış anadolu liseleri var ama adım gibi biliyorum, tasfiyenin kademeli yapılması planı gereği tasfiyaleri gelecek yıllara bırakıldı.

İyi liselerin merkezi sistem dışına çıkarılmasının yarattığı boşluklar imam hatiplerle doldurulmuş.

Bugün yarın piyasalar döner ama eğitimin çöküşü ile ülkenin geleceğinin çöküşü garanti altına alınmıştır, gün itibari ile.

Vatana millete hayırlı olsun.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

7.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Bugün çöküş günü ama sandığınız gibi, TL'nin, faizin, borsanın yani kısacası piyasaların çöküş günü değil.

Eğitim sistemimizin çöküşüne karar verildiği gündür. Piyasalar bugün düşer, yarına düzelir ama eğitim sisteminin çöküşü, ülkenin çöküşü demektir.

Bir çok ilde en iyi anadolu liseleri merkezi sınavla öğrenci alacak liseler arasından çıkarıldı, mahalle mekteplerine dönüştürüldü. Dolayısıyla bu liselere seneye adrese dayalı öğrenci kaydı yapılacak, yani ipleri çekilecek. Hala gözden çıkarılmamış anadolu liseleri var ama adım gibi biliyorum, tasfiyenin kademeli yapılması planı gereği tasfiyaleri gelecek yıllara bırakıldı.

İyi liselerin merkezi sistem dışına çıkarılmasının yarattığı boşluklar imam hatiplerle doldurulmuş.

Bugün yarın piyasalar döner ama eğitimin çöküşü ile ülkenin geleceğinin çöküşü garanti altına alınmıştır, gün itibari ile.

Vatana millete hayırlı olsun.
    ne yaparlarsa yapsınlar eğitimli kesim çocuğunu o kokmuş okullara göndermez. ne yapar yapar parayı bulur özel okula gönderir. Ben çocuğumu devlet okuluna gönderecem ha, salak olmam lazım! yine o kokmuş okullara AK lar gider. gider ama gençlik imam hatip zırvalığını istemiyor benden uyarması. o okullar en hakiki ateistleri yetiştiriyor farkında değiller. gençlikteki patlama bu kokmuş okullardan başlayacak.

8. türk lirasının değer kaybı suni bir hareketlenmeymiş. ben de kalıcı bir şey mi acaba diye merak etmiştim...

https://www.memurlar.net/haber/74104...ececektir.html

Sayfa 131/1006 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •