Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8183 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Eczane alkollerinin içine acı tat veren kimyasal katılmaya başlandı son 1 senedir.

Ben de biyodizel üretiyorum atık yağdan. Sonuçta tüm bunlar eldeki kaynaktan üretilen katma değerler , altın döviz öyle değil bir noktada harcama yapmak için meblağda büyükse sisteme giriş çıkış yapman şart.

Kızartma yağını biyodizel yaptın, üzümden alkol damıttın hepsini tükettin bitti, sisteme giriş çıkış ihtiyacın yok.

Altın, döviz çok farklı.
    Ben örnek verdim..o veya bu, memlekette herkesin arkasına memur takamazsınzız, o bakımdan..yerine göre dijitale geçmenizde olayı çözmez..her zaman bir çıkış yolu bulur bizim vatandaş..

Bu işlerin uzmanı değilim ama bu işlerin genel anlamda bir tek yolu var oda nereden buldun yasası..en alttakinden en üstekine kadar işleyecek ama..yok düğünde geldiydi, yok hayır hasenat içindi, yok sıfırladıydım olamaycak..

Tabi o zaman önce hukuk..ölme eşşeğim ölme, 2500 senesinde anca..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Ben örnek verdim..o veya bu, memlekette herkesin arkasına memur takamazsınzız, o bakımdan..yerine göre dijitale geçmenizde olayı çözmez..her zaman bir çıkış yolu bulur bizim vatandaş..

Bu işlerin uzmanı değilim ama bu işlerin genel anlamda bir tek yolu var oda nereden buldun yasası..en alttakinden en üstekine kadar işleyecek ama..yok düğünde geldiydi, yok hayır hasenat içindi, yok sıfırladıydım olamaycak..

Tabi o zaman önce hukuk..ölme eşşeğim ölme, 2500 senesinde anca..
    Nereden buldundan çok daha karmaşık mekanizmalar şu anda kurumsal ticari işlemlerde maliye tarafından kullanılıyor. E-fatura sisteminin sadece belirli bir yönü kamuoyuna açıklanıyor. Devlet paranın malların ve emtiaların takibinde son 5 senede inanılmaz yol kat etti.

Bir yolunu bulacak vatandaş artık çok daha fazla fedakarlık ve kısıtlama ile karşı karşıya. Hatta belirli bir noktadan sonra bu kısıtlamalar belirli işlemleri imkansız kılacak niteliğe bürünebilir.

Olamaz demiyorum, ama bedeli geçmişe göre çok daha yüksek olur diyorum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Nereden buldundan çok daha karmaşık mekanizmalar şu anda kurumsal ticari işlemlerde maliye tarafından kullanılıyor. E-fatura sisteminin sadece belirli bir yönü kamuoyuna açıklanıyor. Devlet paranın malların ve emtiaların takibinde son 5 senede inanılmaz yol kat etti.

Bir yolunu bulacak vatandaş artık çok daha fazla fedakarlık ve kısıtlama ile karşı karşıya. Hatta belirli bir noktadan sonra bu kısıtlamalar belirli işlemleri imkansız kılacak niteliğe bürünebilir.

Olamaz demiyorum, ama bedeli geçmişe göre çok daha yüksek olur diyorum.
    Maliye meclistekileri, iktidar partisine yakın olanları, o vesileyle yapılan işleride takip edebilecek mi?..zira siyasi bir yakın edinme avantajım olabilir..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Maliye meclistekileri, iktidar partisine yakın olanları, o vesileyle yapılan işleride takip edebilecek mi?..zira siyasi bir yakın edinme avantajım olabilir..
    Orasını bilmem, ben genel işleyiş olarak konuşuyorum. Evet terzi kendi söküğünü dikemeyebilir. Bazen insanın kendi kendine ceza kesmesi zor olabiliyor. Bunu yapmak erdem gerektirir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Orasını bilmem, ben genel işleyiş olarak konuşuyorum. Evet terzi kendi söküğünü dikemeyebilir. Bazen insanın kendi kendine ceza kesmesi zor olabiliyor. Bunu yapmak erdem gerektirir.
    Bu ülkede genel olarak erdemin iyi bir meziyet olduğunu sanmıyorum..neyse konuşuyoruz işte..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •