Sayfa 372/1023 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 2,969 - 2,976 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    Çekirge 1 zıplar 2 zıplar 3. de GÜMMMM olma dikkat et. İyi cesaret edip binmişsin. Madem 4.05 den cesaret edip bindin neden 3 kademe yukarıdan çıktın anlamıyorum. Ortamın toz duman olduğu yerde o riski alman büyük cesaret ama madem aldın 4.10 üzerine attığında yukarı hareketinde okutabilirdin. Bazıları da aklınca dolar şhortluyorlar. Bir gece doların 40-50 kademe yükselişleri ile uyanırsak doları talimatla baskılayan o zatı muhteremlerin melemelerine gülecem. Dolar önceki günde, dünde rekor tazeliyor. Yarın yeni rekorları test etmeyeceği ne malum.
    Geçen bir üye emlak topik inde karakemal nikli şortçu arkadaşa takılıyordu,o da verilere göre yeni bir sort şansından daha bahsediyordu,eğer yaptıysa vayki vay..

2.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Yok devletin istemesi yeterli değil..bugün adam evde rakı üretiyor, gidiyor tanıdığı eczaneden alkolünü alabiliyor..devlet şu an böyle bir şeye izin vermiyor, yasak..istenirse çeşit çeşit yol var..
    Eczane alkollerinin içine acı tat veren kimyasal katılmaya başlandı son 1 senedir.

Ben de biyodizel üretiyorum atık yağdan. Sonuçta tüm bunlar eldeki kaynaktan üretilen katma değerler , altın döviz öyle değil bir noktada harcama yapmak için meblağda büyükse sisteme giriş çıkış yapman şart.

Kızartma yağını biyodizel yaptın, üzümden alkol damıttın hepsini tükettin bitti, sisteme giriş çıkış ihtiyacın yok.

Altın, döviz çok farklı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by yenler83 Yazıyı Oku
    Son bir haftada net 7 milyar$ doviz satimi olmuş.
    Bizim halkın mevduatlarından mı?

4.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    e tabi karakemal diye biri vardı
    kocaman laflar ederdi bu
    faizin bizde eksi bile olacağını yazdı
    bu 3,60 dan usd yi short baba short ballandıra ballandıra anlatıyordu
    çok akıllıydı bu
    görsen finans profesörü sanırsın..

sonuç
    parayı bitirmiştir
    eeee hizmetin sonu..
    hayatta acımam..
    Sayın Epikurus ,son sayfalarda benzer yorumlar yapıyoruz,ama ben sonradan gelip pişti oluyorum,kusura bakmayın

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Eczane alkollerinin içine acı tat veren kimyasal katılmaya başlandı son 1 senedir.

Ben de biyodizel üretiyorum atık yağdan. Sonuçta tüm bunlar eldeki kaynaktan üretilen katma değerler , altın döviz öyle değil bir noktada harcama yapmak için meblağda büyükse sisteme giriş çıkış yapman şart.

Kızartma yağını biyodizel yaptın, üzümden alkol damıttın hepsini tükettin bitti, sisteme giriş çıkış ihtiyacın yok.

Altın, döviz çok farklı.
    Ben örnek verdim..o veya bu, memlekette herkesin arkasına memur takamazsınzız, o bakımdan..yerine göre dijitale geçmenizde olayı çözmez..her zaman bir çıkış yolu bulur bizim vatandaş..

Bu işlerin uzmanı değilim ama bu işlerin genel anlamda bir tek yolu var oda nereden buldun yasası..en alttakinden en üstekine kadar işleyecek ama..yok düğünde geldiydi, yok hayır hasenat içindi, yok sıfırladıydım olamaycak..

Tabi o zaman önce hukuk..ölme eşşeğim ölme, 2500 senesinde anca..

6.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Ben örnek verdim..o veya bu, memlekette herkesin arkasına memur takamazsınzız, o bakımdan..yerine göre dijitale geçmenizde olayı çözmez..her zaman bir çıkış yolu bulur bizim vatandaş..

Bu işlerin uzmanı değilim ama bu işlerin genel anlamda bir tek yolu var oda nereden buldun yasası..en alttakinden en üstekine kadar işleyecek ama..yok düğünde geldiydi, yok hayır hasenat içindi, yok sıfırladıydım olamaycak..

Tabi o zaman önce hukuk..ölme eşşeğim ölme, 2500 senesinde anca..
    Nereden buldundan çok daha karmaşık mekanizmalar şu anda kurumsal ticari işlemlerde maliye tarafından kullanılıyor. E-fatura sisteminin sadece belirli bir yönü kamuoyuna açıklanıyor. Devlet paranın malların ve emtiaların takibinde son 5 senede inanılmaz yol kat etti.

Bir yolunu bulacak vatandaş artık çok daha fazla fedakarlık ve kısıtlama ile karşı karşıya. Hatta belirli bir noktadan sonra bu kısıtlamalar belirli işlemleri imkansız kılacak niteliğe bürünebilir.

Olamaz demiyorum, ama bedeli geçmişe göre çok daha yüksek olur diyorum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Grafikçi kardeş görrmedin galiba...ne dersin, ÇİN ABD'ye ''efendi Torunaga'' der mi?

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Xi Jinping: Birçok sektörü açacağız

Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Trump'ın ticaret tartışmalarına bağlı olarak ülke ekonomisinin daha açık hale geleceği vaadinde bulundu
    10 Nisan 2018 Salı, 08:52

Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Salı günkü Asya Boao Forumu'nda bankacılıktan otomobil imalatına kadar birçok sektörü açacağı yönündeki sözünü tekrarladı.

Jipsin, otomotiv ithalatında verginin azaltılacağını belirterek, yabancı şirketlerin otomotiv endüstrisinde mülkiyet haklarının artırılacağını söyledi.

Jinping, ülkenin güneyindeki Haynan Adasında düzenlenen Boao Forum Asya 2018 Yıllık Toplantılarının açılış töreninde konuştu.

Çin'in kapılarının dışa kapanmayacağını ve daha da açılacağını belirten Jinping, otomobil ithalatı üzerindeki vergilerin önemli ölçüde azaltılacağını ve yabancı firmaların otomotiv endüstrisinde mülkiyet haklarına yönelik kısıtlamaların en kısa zamanda hafifletileceğini ifade etti

Jinping, fikri mülkiyet haklarının korunmasının mülkiyet haklarının iyileştirilmesi adına önem taşıdığını kaydederek, bu korumanın Çin ekonomisinin rekabetçiliğini artırmak için itici güç olacağının altını çizdi.

Fikri mülkiyet haklarının daha güçlü şekilde korunmasının yabancı şirketlerin yanı sıra Çin şirketleri için de bir gereksinim olduğunu belirten Jinping, "Çinli ve yabancı şirketler arasında teknoloji transferi ve iş birliği ile Çin'de yabancı şirketlerin fikri mülkiyet haklarının korunmasını teşvik edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Nereden buldundan çok daha karmaşık mekanizmalar şu anda kurumsal ticari işlemlerde maliye tarafından kullanılıyor. E-fatura sisteminin sadece belirli bir yönü kamuoyuna açıklanıyor. Devlet paranın malların ve emtiaların takibinde son 5 senede inanılmaz yol kat etti.

Bir yolunu bulacak vatandaş artık çok daha fazla fedakarlık ve kısıtlama ile karşı karşıya. Hatta belirli bir noktadan sonra bu kısıtlamalar belirli işlemleri imkansız kılacak niteliğe bürünebilir.

Olamaz demiyorum, ama bedeli geçmişe göre çok daha yüksek olur diyorum.
    Maliye meclistekileri, iktidar partisine yakın olanları, o vesileyle yapılan işleride takip edebilecek mi?..zira siyasi bir yakın edinme avantajım olabilir..

Sayfa 372/1023 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •