Sayfa 193/883 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. %5 lik hisse satışıyla ilgili genel kurul gündemine taşınacak herhangi bir madde göremedim[emoji57]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Takas verebilirmsiniz

3.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    seni tebrik ederim.portföyünde vesbe oldukça arttı sanırım.sıkı takipçisin belli.
    ben yakalayamadım 9 ları ama 10.1 dem alabildim.
    inşallah kazanırız dostum

Vesbe de 11.50 lere getirdiklerinde orada baskı ile tuttuklarnı gördüm, aslında 36000 tane olan pozisyonumu 17000 e düşürdümdü, burada belirtmedim , kimseyi etkilememek için... Yani bir aşağı yaparlar 10.80 -10.70 bandına ordan yeniden alırım diye düşündümdü, günler geçti geri de gelmedi öyle yatağa bağladılar..... bir an için dedim şimdi temettü haberi gelir 1 tl üstüne koyarlar 12.80 civarını gösterebilirler gapli alan test edilmiş olur diye döndüm 10 bin taneyi yukardan koydum geri bir arkadaşımda Vesbelerini 100 bine tamamlamıştı ....işte arkasından bu Suriye olayları bahanesiyle fiyatı düşürdüler..... ama işte dün 9000 tane artıyla kapadım pozisyonları, heleki temettü haberi gelince , direkt çizdim

Uzun vadedede kesinlikle kazanacağız..... tabi bir 3. dünya savaşı senaryosu yaşamazsak )) tek korkum önümüzde duran deli şeytanın ***hi Trump ın , neler yapabilecekleri.... öyle bir senaryoyu şimdilik düşünmek bile istemiyorum ....

ama şunuda belirteyim kesinlikle USA emparyalistlerinin karşısında RUSYA - İRAN - Suriye yi destekliyorum ve Türkiye kesinlikle bu paktın yanında yer almalı !!!!! Çünkü USA nın asıl hedefi İRAN ve İRANI da parçalarsa asıl sıra bize gelecek....... ve bu sefer aynı palavraları atıp tutucaklar.... RTE diktatör deyip , Kürtleri katlediyor masalları ile , bu sefer bize saldıracak ve komşuları ilede parçalanmış Türkiye ile emparyalistlere karşı koymak zorlaşıcak..... O yüzden bölgede komşularımızla bir olursak USA ve köpeklerinin bu coğrafyada başarmasının imkanı yok !!!!! Ama Türkiye USA yanında yer alırsada , hükümetin tam bir USA köpeği olduğunun ve şimdiye kadar anlatılanların sadece palavra ve sahtekar masallar ve senaryolar olduğunun delili olur !!!!!

artık temettümüz açıklandığına göre , şu an net rakamı düştüğümüzde 9.50 tl den işlem gören bir VESBEmiz var bugün itibariyle.... hesaplarımıza göre bu yüksek kurlarla 1.80-2 tl civarı karla seneye bitirebiliriz ve seneye temettü rakamız 1.50 brut civarlarına ulabilir....... Yani SPEK sen babayı almaya devam edeceksin buralarda tut dolan , ucuzlattığın sürece biz pozisyonları artırmaya devam edeceğiz....... Her türlü yol SPEK i mikmekten geçiyor.....

bir tek 3. dünya savaşı senaryosu hepimizi miker ))
    ---------------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir.....

4.  Alıntı Originally Posted by Lonely_Trader Yazıyı Oku
    Vesbe de 11.50 lere getirdiklerinde orada baskı ile tuttuklarnı gördüm, aslında 36000 tane olan pozisyonumu 17000 e düşürdümdü, burada belirtmedim , kimseyi etkilememek için... Yani bir aşağı yaparlar 10.80 -10.70 bandına ordan yeniden alırım diye düşündümdü, günler geçti geri de gelmedi öyle yatağa bağladılar..... bir an için dedim şimdi temettü haberi gelir 1 tl üstüne koyarlar 12.80 civarını gösterebilirler gapli alan test edilmiş olur diye döndüm 10 bin taneyi yukardan koydum geri bir arkadaşımda Vesbelerini 100 bine tamamlamıştı ....işte arkasından bu Suriye olayları bahanesiyle fiyatı düşürdüler..... ama işte dün 9000 tane artıyla kapadım pozisyonları, heleki temettü haberi gelince , direkt çizdim

Uzun vadedede kesinlikle kazanacağız..... tabi bir 3. dünya savaşı senaryosu yaşamazsak )) tek korkum önümüzde duran deli şeytanın ***hi Trump ın , neler yapabilecekleri.... öyle bir senaryoyu şimdilik düşünmek bile istemiyorum ....

ama şunuda belirteyim kesinlikle USA emparyalistlerinin karşısında RUSYA - İRAN - Suriye yi destekliyorum ve Türkiye kesinlikle bu paktın yanında yer almalı !!!!! Çünkü USA nın asıl hedefi İRAN ve İRANI da parçalarsa asıl sıra bize gelecek....... ve bu sefer aynı palavraları atıp tutucaklar.... RTE diktatör deyip , Kürtleri katlediyor masalları ile , bu sefer bize saldıracak ve komşuları ilede parçalanmış Türkiye ile emparyalistlere karşı koymak zorlaşıcak..... O yüzden bölgede komşularımızla bir olursak USA ve köpeklerinin bu coğrafyada başarmasının imkanı yok !!!!! Ama Türkiye USA yanında yer alırsada , hükümetin tam bir USA köpeği olduğunun ve şimdiye kadar anlatılanların sadece palavra ve sahtekar masallar ve senaryolar olduğunun delili olur !!!!!

artık temettümüz açıklandığına göre , şu an net rakamı düştüğümüzde 9.50 tl den işlem gören bir VESBEmiz var bugün itibariyle.... hesaplarımıza göre bu yüksek kurlarla 1.80-2 tl civarı karla seneye bitirebiliriz ve seneye temettü rakamız 1.50 brut civarlarına ulabilir....... Yani SPEK sen babayı almaya devam edeceksin buralarda tut dolan , ucuzlattığın sürece biz pozisyonları artırmaya devam edeceğiz....... Her türlü yol SPEK i mikmekten geçiyor.....

bir tek 3. dünya savaşı senaryosu hepimizi miker ))
    ---------------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir.....
    Aklın yolu bir kardeşim. Aynen katılıyorum. Zaten dağıtılabilir 1,55 TL kar vardı hisse başına. 1.26 TL dağıtmışlar brüt. Neredeyse hepsini dağıtmışlar yani.

5. Beklentinin de çok çok üstünde dağıttılar zaten kar payını. Geçen sene gibi olaydı 75 kuruş gelirdi kar payı. Düşen yıllık kara göre artan bi temettü var. Zorlu kendinden verdi yani o net. Çeyrek bilançosunda ben asıl hareketi bekliyorum. Dahilde işleme izin belgesine baktım son iki ayda martta 200 şubatta 40 milyon dolar civarı ihracat var. Yani bu durum net bi şekilde brüt satışları arttırır, bu da karı arttırır. He Trump lambadan bi cin çıkarırsa hisseyle uzun süreli bi evlilik yaşarız o da var.

6.  Alıntı Originally Posted by KADRAJ Yazıyı Oku
    Beklentinin de çok çok üstünde dağıttılar zaten kar payını. Geçen sene gibi olaydı 75 kuruş gelirdi kar payı. Düşen yıllık kara göre artan bi temettü var. Zorlu kendinden verdi yani o net. Çeyrek bilançosunda ben asıl hareketi bekliyorum. Dahilde işleme izin belgesine baktım son iki ayda martta 200 şubatta 40 milyon dolar civarı ihracat var. Yani bu durum net bi şekilde brüt satışları arttırır, bu da karı arttırır. He Trump lambadan bi cin çıkarırsa hisseyle uzun süreli bi evlilik yaşarız o da var.

Temettüyü yüksek vermek zorunda çünkü ilişkili taraf alacakları çok yüksek , o kalem artmaya devam etseydi , benim zırlandığımı ve şikayette bulunacağımı iyi biliyor Patron burada 6 ay önce yazdım , gözüm üzerinde , bunun karşılığı yüksek temettü vermelisin diye..... ve sonuç verdi VESTL in lokomotifidir VESBE ve bence temettüsü her geçen sene artarak devam edecek , şu an altın yumurtlayan ve yumurtlamaya devam edecek bir tavuğumuz var.... Elden kaçırmamak lazım ....

------------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir....

7. Turkbesd in verilerine gore subat ayinda yurtici satislar %17 gerilemis.
    Bu vesbe icin cok da onemli bir veri degil bence. Sonucta gecen sene vergi indiriminden dolayi ihtiyaclar geriye cekilmisti. Yani beklenen bir durumdu. Bunun yaninda vesbe genel olarak ihracatci oldugu icin karliligida ciddi oranda etkileyecegini dusunmuyorum.
    Fakat ayni raporda yurtdisi satislarin, gecen seneye gore %16 arttigi yaziyor. Bence bu daha olumsuz bir durum. Cunku artisin sebebi satis kaynakli degil, euro kaynakli. Euro gecen seneye gore zaten %17 artmis durumda. Bu durumda hammadde fiyatlari da arttigi icin yine karliligi etkilemeyecek bir durum soz konusu.
    Bu iki veri isiginda 1.ceyrek gecen senenin en kotu ceyregi olarak dusunursek, yine malesef durum degismiyecek gibi.
    Tabi bunlar ilk 2 ay ve beyaz esya sektoru genelinde bir durum. Vesbeye ozel pozitif bi ayrisim olursa ne âla.
    Bu demek degil ki vesbe de durum kotuye gidiyor. Zaten vesbe bilanco beklentisini satin almis bir hisse degil. Su fiyatlarla hic bir beklentiyi almis gibi durmuyor zaten. Temettuden sonra 6 f/k ya dusecek bir hisseden bahsediyoruz.
    En buyuk satin alinmasi gereken beklentiler. Yeni uretime basliyacak kurutma fabrikasi. Yeni kurulacak fabrika. Ve hisse satisi. Bunlarin herhangi biri bile satin alinsa karlilik degismeden 8-9 fk lari cikmasi gerekio kisa vadede.
    Bu da %30-%50 arasi prim demek.
    Saygilar.

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by yldream Yazıyı Oku
    Turkbesd in verilerine gore subat ayinda yurtici satislar %17 gerilemis.
    Bu vesbe icin cok da onemli bir veri degil bence. Sonucta gecen sene vergi indiriminden dolayi ihtiyaclar geriye cekilmisti. Yani beklenen bir durumdu. Bunun yaninda vesbe genel olarak ihracatci oldugu icin karliligida ciddi oranda etkileyecegini dusunmuyorum.
    Fakat ayni raporda yurtdisi satislarin, gecen seneye gore %16 arttigi yaziyor. Bence bu daha olumsuz bir durum. Cunku artisin sebebi satis kaynakli degil, euro kaynakli. Euro gecen seneye gore zaten %17 artmis durumda. Bu durumda hammadde fiyatlari da arttigi icin yine karliligi etkilemeyecek bir durum soz konusu.
    Bu iki veri isiginda 1.ceyrek gecen senenin en kotu ceyregi olarak dusunursek, yine malesef durum degismiyecek gibi.
    Tabi bunlar ilk 2 ay ve beyaz esya sektoru genelinde bir durum. Vesbeye ozel pozitif bi ayrisim olursa ne âla.
    Bu demek degil ki vesbe de durum kotuye gidiyor. Zaten vesbe bilanco beklentisini satin almis bir hisse degil. Su fiyatlarla hic bir beklentiyi almis gibi durmuyor zaten. Temettuden sonra 6 f/k ya dusecek bir hisseden bahsediyoruz.
    En buyuk satin alinmasi gereken beklentiler. Yeni uretime basliyacak kurutma fabrikasi. Yeni kurulacak fabrika. Ve hisse satisi. Bunlarin herhangi biri bile satin alinsa karlilik degismeden 8-9 fk lari cikmasi gerekio kisa vadede.
    Bu da %30-%50 arasi prim demek.
    Saygilar.

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Stokları fazlaydı. Düşük fiyatlı hammadde stoktaydı. O yüzden ihracatın artması olumlu
    Euronun artması karını eritiyor anlamına gelmez . Olumlu
    kurutma makinası mayısta üretime geçiyor.2.yarı Ekstra gelir demek . Olumlu
    Yeni ürünler müşteriler tarafından çok beğenilmiş. Olumlu
    Küçük ev aletleri satışı iyi gidiyor. Olumlu
    Temettü çok iyi. Olumlu
    Hisse satışı planlanıyor . Olumlu

Sayfa 193/883 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız