Sayfa 394/652 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 3,145 - 3,152 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1. Merhaba Arkadaşlar

Gentaşta sayfasına dönen gariplikleri yazmak için

3-4 yıl sonra Hisse FORUMA Tekrar KAYIT OLDUM.

Bimer ve Cimer şikayet yazın deniliyor.

Hissesi olupta Buraya yorum yazanlar neden BİMER ve CİMER şikayet yazmaz.

Yada şirketten bilgi istemez. Aylardır buraya yazı yazmanın bir anlamı olmalı.

Olumlu yada olumsuz bir sonuç vermeli.

Ben CİMER ve BİMER yazdım. Şirketin verdiği cevabı da gönderdim.

BİMER şikayet yerine yanlışlıkla "bilgi edinme" yazmışım. Çok farketmez.

Kısaca firma kendi ortak olduğumuz firmaya sattık (verdik)

Sanayi bölgesi olduğu için sanayi şirketlerine satılması gerekir gibi şeyler

GENTAŞ yakın zamanda yatırımı olmayacağı için Diğer Ortak Firmanın yatırımları

olacağı için ona satmışlar. Fiyat belirlenirken onun için piyasa fiyatına satılmamış.

Lütfen sadece buraya yorum yazmakla kalmayalım. e-devlet girip arsa satım kap bilgilerini

girerek 5-10 dakikanızı alacaktır. 1999-2000 kurulan firma GENTAŞ üzerinden Gentaşı

geçmesi böyle oluyor demek ki.

Acaba bu arsa G.KİMYA firmasının olmasa 1m2 bile bu fiyata vermezlerdi.

Ayrıca bu firma (KİMYA) GENTAŞ adını kullanmaktan dolayı marka kullanmaktan

18 yıllık isim kullanma hakkını veriyor mu? Vermiyorsa Bu Yatırımcı - KUL HAKKI olmaz mı

Bu arkadaşlar MÜSİAD yönetimlerinde bulunmuş bulunan kişiler. Bence bu kişileri bağlı oldukları kuruluşlara da şikayet etmeli.

İyi günler Hayırlı kazançlar

2. Bir şablon hazırladım... uygun bulursanız
    Bimer Cimer ve spk ya aşağıdaki yazıyı yazabilirsiniz.. ben yazdım...

----------------------

Merhaba Sayın Yetkili,
    Birikimlerimi küçük yatırımcı olarak hisse senedi alarak değerlendirip ülke endüstrisine dolaylı da olsa tutar olarak az da olsa katkı sağlamaktayım.
    Lakin son yıllarda bistte sanayi firmaları borsaya kote olmayan firmalarına haksız kazanç aktardıklarını görmekteyim.

Maddi Duran Varlık Satımı: https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/676839
    iki emlak sitesine baktım hurriyetemlak ve sahibinden olan en önemlilere...
    20bin metre kare köşe başı arsanın en ucuzu (16 milyon tl + KDV ) kadar lakin firma değerleme yapmış düşük fiyat (13,5 milyon + KDV) olarak spk lisanslı değerlendirme firması tarafından tespit edilmiş.

Buraya kadar herşey anlaşılabilir düzeyse firma kap bildirimi ile değerlendirme firmasının tespit ettiği tutarı baz almayarak (5.6 milyon + KDV) olarak pazarlık usulü
    borsaya kote olmayan kendi firmasına çok düşük fiyata satıp küçük yatırımcı olan bizlerin haklarını gasp etmektedir.

Firmanın daha öncede bu tarz yaptığına şahit olduk. Bu ve benzeri uygulamaların iptal edilerek küçük yatırımcıların telafisi mümkün olmayan zararlara uğramasının önüne geçilmesini talep etmekteyim.

Saygılarımla gereğini arz ederim.
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

3. Arkadaşlar dünkü yazımı okursanız 12.02.2018 de Cimere yaptığım ihbarın 13.02.2018 de araştırmaları için bist başkanlığına havale edildiğini göreceksiniz.iki ay oldu bir cevap gelirse paylaşacağım.Sizde aynısını yazsanız daha etkili olur.

4. İçimden bir ses , forum da yazanlardan ve diğer küçük yatırımcılardan gelen itirazların önüne geçmek adına ,3 aylık bilanço dan da faydalanarak hisseye biraz prim yaptırıp çıkan sesin tonunu azaltacaklar , zamanla da unutturacaklar diyor.

5. İşin bir de şu yönü var;
    Satılan arsanın alış ve satış değerleri arasında oluşan fark firmaya kar yazılacağından devlete ödenecek vergi de satış fiyatına göre artacak veya azalacaktır.Bence Muvazaalı olarak satılan arsada devlet büyük vergi kaybına uğramıştır. Acaba vergi dairesi bu durumda ne yapacaktır?

6.  Alıntı Originally Posted by behzat Yazıyı Oku
    İşin bir de şu yönü var;
    Satılan arsanın alış ve satış değerleri arasında oluşan fark firmaya kar yazılacağından devlete ödenecek vergi de satış fiyatına göre artacak veya azalacaktır.Bence Muvazaalı olarak satılan arsada devlet büyük vergi kaybına uğramıştır. Acaba vergi dairesi bu durumda ne yapacaktır?
    Çok güzel bir nokta...
    Hemen vergi usulsüzlüğü ile ilgili şikayette bulunalım...
    Nereye şikayet edebiliriz..?

ironi = inori
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861

Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

7. Sn Antiseptik unutmazsınız dimi. Teşekkürler.

8. geçen gün işadamının biri ölmüş insanlar mezarında hakkımı helal etmiyorum demiş bi iş adamı için ve çevresi için ne kötü bi durum,şimdi bu insanlara ortak oluyoruz ortak olduğumuz insanlar hırsızlık üçkağıt yaptığı zaman bizde hırsız oluyoruz.hisse niye ucuzçünkü sahiplerinin ederi bu bundan fazla etmez yani.hiç uğraşmayın kimsenin parası kimsede kalmaz bugün olmazsa yarın herkes şirketini sırtına sarıp götürüyor ya.sizin bilmediğiniz yollar var cehenneme en kestirme yol ......yani sizin anlayacağınız kazan yanına varma kara olursun

Sayfa 394/652 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •