1 gun once tavan dediniz belki alay edenler oldu. Artacagini bende tahmin ediyordum ama tavan yazmak zor sey. Itibar puaninizi verdim. Yarin icin sahsi görüşüm dikkatli olun hizli primlendi. Bodozlama dalmayin aylarca icerde kalma riskiniz olabilir. Tüm samat yatirimcilarina hayirli olsun. ins herkes zararini kapatip kara gecer. Bol kazanclar..
şikayetin senle ne alaksı var. ben şikayet ettim deyince sen bana çıkıştın.o kadar insanın canı yanmış. 4 yıl 5 yıl beklemiş. birde dalga geçmeye başladılar resmen. 2017 kar açıklamış yıllar sonra hemde 2.9 milyon. elinde ipek kozadan aldığı makınaların değerlemesi artmış. dıyanetten ıhale almış. meb ihaleleri hep buna kalıyor.dolar karşısında değeri dibe vurmuş erken seçim olacağı söylentileri -ki netleşti o da. bütün bunlara rağmen hala baskı yapılırmı kağıda sürekli düşermi. ne yapsaydım.armut gibi beklediğimiz yetmedımı.
Pazartesi bekliyordum hareketi olmadı iki gün endeks eksi yapınca ihaleyi falan unuttuk.ama satmasak bu kadarda gitmezdi zaten.suya düşen ıslanır düşmeyen de ıslanmadım diye sevimir bu kadar basit.
Prizma matbaa mı sayın helalkazanç. İnşallah iyi kazanırsınız.
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün tavan olacağını düşündünüz mü peki 😊
İnşallah size de başka yerde güzel bir nasip çıkar. Ağzınızdan bal damlıyor, inşallah dediğiniz gibi olur.. Ytd
Son düzenleme : tiger; 19-04-2018 saat: 02:05.
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
Yer İmleri