[emoji6]
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji6]
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
migrosun durumundan dolayi KİPA daki birlesme orani cok buyuk olabilir (YTD) Sayın izmirli ye bir teşekkür borcumuz var?
Ayrıca beklentim 2 kipaya 1 migros veya 3 kipa 1 Migors bence fazlasi ile adil...hatta patronu daha zengin yapar. İtibarıda yürür.
Küçük yatırımcınında desteğinin migrosta devam ettirir.
Ilginç tavana kitlememesi. Almak isteyene alsın der gibi
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[QUOTE=2020;2044865]tabi yaaa patron da hep inandı.küçük yatırımcı migrosta devam edecek.dabi dabi.bence bu kadar gaz verdiğine göre 1 migosa yarım kipa hakkıdır.zuhahahahahah[/QU
Keşke öyle öyle olsa ..ortimisin onu tam bilmiyorum By yatırımcı arkedeş..ama o zaman muhaaaa yaparimm....gerçi sen bulursun birşey yinee![]()
Ne olacak ilerde hissedarlar için tavan da yapmadı. Hemen alayım sonra migros hissem olsun demek kolay mı öyle para kazanmak
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[QUOTE=2020;2045433]Algıcı yı buldum..seni algıcı seni..4/1 ne zaman dedimm..vayy .. Çamur at izi kalsın...senin düşüncelerini Keşke diyerek devam ettim...tehlikeli bir ortisin..hala örtü misin onuda anlamadım.hep bu zamanlarda çııkıyon..değerli ortiler kendimi tenzih ediyorumhicbir fiyat = oranı benim düşüncede yoktur..sadece migroslari bekliyorum..onun dişinda güzel muhabetlerinizi..allah saglimizdan etmesinn
Yer İmleri