O zaman halkta desin ki 16 yildir ben mi yonetiyorum ulkeyi. Biraz akilli olsun
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu sene enflasyon %6 2020ye kadar da %3 ve %2 olursa neden olmasın :D
sadece usd-petrol döngüsünden enflasyon %20-30 lara çıkartırlar. bunu bile göremiyorlar. normalde petrol yükselir dolar düşer ama şu ekonomik durumda türkiyede bu olmaz.
arabistanın petrolü 90 dolara oturtmak gibi bir hedefi var diyorlar
aman efendim aman
sar gelmiş hoş gelmiş
maşallah imf ile ilgili ne varsa paylaşmışlar kendileri bir tek imf nin bize olan uyarısını paylaşmayı unutmuşlar.
bardağın dolu tarafını görendir
bir de unutmadan bu aralar abd yi batırmıyorsunuz galiba
usd 4,20 lere uzayıncada 1 hafta göremedik sizi![]()
Walla bravo bir tek Tusiad erken seçimi doğru bulmadıklarını belirtmiş..oda paranın gücü herhalde..
Diğer odalar, yani şakşakcılar yıkama yağlama işlerini iyi beceriyorlar..örn;TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik, iş dünyası olarak erken seçimi doğru bulmadıklarını söyledi.
Bloomberg’e konuşan Bilecik, “2018 yılının yapısal reformlar ve enflasyonla mücadele yılı olmasını bekliyorduk” dedi.
“Erken seçim yapmak yapısal reform ve enflasyonla mücadele sürecini tamamen ortadan kaldırır" diye konuşan Bilecik, sözlerini şöyle sürdürdü:
"OHAL sürecinde seçim, Türkiye'yi dış dünyada zorda bırakır. Bugüne kadar cumhurbaşkanı, başbakan ve diğer siyasi liderlerden seçimlerin zamanında yapılacağına dair aldığımız mesajları tamamen desteklemiştik.”
Dün CB erken seçim felan yok deseydi..bu koro durup durup seçim mi olur, istikrarsızlığa davatiye vb. derlerdi..TİM/Büyükekşi: Erken seçim kararı son derece olumlu
Gelinen durum böyle..padişahım çok yaşşa..![]()
tüsiadın yapısal reform dediği ne biliyor musunuz? yapısal reform dedikleri kendilerine daha fazla imkan ve subvansiyon, halktan çıkacak vergi ödemelerin mümkün olduğunca artırılması, ücret artışlarının azaltılması, durdurulmasıdır. econ 101 denir buna.
Yer İmleri