Sayfa 171/997 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 7973 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: Rakı Sofrası IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,065
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...=4034#post4034

ilk yazıda da yazar bunu efendim........
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,065
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ben toplantı yapacağınız ile ilgili mesajı gördüm ama beni tanimadiginizdan belki istememe gibi bir durum olabilir diye ki olabilir normaldir, böyle ortamlarda hep birlikte olan insanlar gene aynı olsun isteyebilirler bu yuzden herhangi birşey yazmak istemedim.. ama bu mesajıniz beni çok sevindirdi , eğer diğer sofra katılımcılari içinde bir sorun oluşturmaz ise gelmek isterim çok mutlu olurum.
    Kimse birbirini tanımadan, toplandık..

Ben ilk bursaya gittiğimde, reelde sadece fırtınayı tanımıştım, istanbula güllüoğlu toplantımıza gelmişti.

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    ...
    ama bu mesajıniz beni çok sevindirdi , eğer diğer sofra katılımcılari içinde bir sorun oluşturmaz ise gelmek isterim çok mutlu olurum.
    Estağfurullah efendim; teşrif edersiniz.
    Listenin son halini buraya alayım;

Alıntı Originally Posted by 1967enver Yazıyı Oku
    1. FIRTINA (sofra darbecisi)

2. Selim Abi

3. Bikmisbroker

4. Hamdido

5. 1967enver

6. MedwiG

7. Inferno (bu sefer doğru yazdım )

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Kimse birbirini tanımadan, toplandık..

Ben ilk bursaya gittiğimde, reelde sadece fırtınayı tanımıştım, istanbula güllüoğlu toplantımıza gelmişti.
    Mutlaka öyledir , sadece düzenli bir grup oluştuğundan, dışarıdan biri gelmek istesede çekiniyor. Ama az önce dedigim gibi bir rahatsızlık olmazsa gelmek isterim çokta mutlu olurum.. hergun yazistigım, sohbet ettiğim sizlerle tabiiki yuzyuzede görüşüp sohbet etmek isterim.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by InFeRnO Yazıyı Oku
    Estağfurullah efendim; teşrif edersiniz.
    Listenin son halini buraya alayım;
    Teşekkürler bu arada ismim Mustafa , Eskişehir'de yaşıyorum yaklaşık 30 yıldır.. daha fazla detayı inşallah toplantida konuşuruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Teşekkürler bu arada ismim Mustafa , Eskişehir'de yaşıyorum yaklaşık 30 yıldır.. daha fazla detayı inşallah toplantida konuşuruz
    Çok memnun oldum efendim.
    Emin olun hiç yabancılık çekmeyeceksiniz.
    Bunnarın arasına en son ben düştüm

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Akşam aradım, Gelmezsen, davşanlıya gelir alırım seni dedim.

öyle ya da böyle gelecek...
    İşte faşizmin ayak sesleri, Reha GAYA ölene gadar direnecek!

Ölmek var, dönmek yok!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,065
    Diriliş bitti,

yeni sıfır kutusundan fiski açıldı.

kare çikolata ve buz mutfaktan alındı.

Sayfa 171/997 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •