Originally Posted by MedwiG ... ama bu mesajıniz beni çok sevindirdi , eğer diğer sofra katılımcılari içinde bir sorun oluşturmaz ise gelmek isterim çok mutlu olurum. Estağfurullah efendim; teşrif edersiniz. Listenin son halini buraya alayım; Originally Posted by 1967enver 1. FIRTINA (sofra darbecisi) 2. Selim Abi 3. Bikmisbroker 4. Hamdido 5. 1967enver 6. MedwiG 7. Inferno (bu sefer doğru yazdım )
Originally Posted by InFeRnO Estağfurullah efendim; teşrif edersiniz. Listenin son halini buraya alayım; Teşekkürler bu arada ismim Mustafa , Eskişehir'de yaşıyorum yaklaşık 30 yıldır.. daha fazla detayı inşallah toplantida konuşuruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk. >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Originally Posted by MedwiG Teşekkürler bu arada ismim Mustafa , Eskişehir'de yaşıyorum yaklaşık 30 yıldır.. daha fazla detayı inşallah toplantida konuşuruz Çok memnun oldum efendim. Emin olun hiç yabancılık çekmeyeceksiniz. Bunnarın arasına en son ben düştüm
Forum Rules
Yer İmleri