Sayfa 485/1023 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 3,873 - 3,880 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Ben iktidar olsam ilk toplantıda 300 baz puan faiz artırır, doların düşmesini seçime bağlar ve seçimden tek parti çıktığım gibi faiz indirir emlak sektörünün vurgun yapmasına devam ettirirdim.
    Kaybedecek en fazla 60 günde konut satışı durması olurdu

Bu ülkenin %90 ı halen doların ve euronun yükseldiğini düşünüyor
    Halbuki tl bu 2 para birimimnin yerinde saydığını, tl nin aslında tüm dünyada afrika parasına karşılık bile değer kaybettiğini düşünemiyorlar

Faiz artırılıp dolar seçimden dolayı düştü deseler inanacak bir %50 mevcut

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

TRY maalesef dünya çapında değer kaybediyor...

2. DOLAR Jöleli ve ekibindeki kurşun (muhtemelen kamu bankalarındaki döviz rezervlerini kullanıyorlar) bittiğinde veya ABD tarafından son günlerde sık sık dillendirilmeye başlanan s-400 füze sistemi alımına yönelik yaptırım kararı çıkarsa dolar füze olur arkasından baktırır. YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Beyler Jöleli'nin olanaklarından çok daha fazlası bu milletin DTH larında...

Herkes, elinde her dolar bulunan, aynı görüş, aynı metanet ve aynı sistemle hareket etmiyor.

İhtiyaç durumuları, yeterli bulma düşünceleri dolarda bence yeterince hareket sağlamakta...

Bu başlığın müdavimi ve dolara, elimdeki üç beş kuruşu koruma düşüncesindeki bendeniz, dolar varlığımın önemli kısmını 3,94 ten sattım...

Demem o ki, dolarcılar (ne demekse) blok halinde hareket etmiyor.

4. Taşıma suyla bakalım nereye kadar devam edecek?
    2 ay daha devam ederse 20 yıl kesintisiz iktidar olmuş olacaklar...
    Lanet olsun buda benim en güzel yaşlarıma denk geldi...
    Düşünüyorum bazen;Yaşım daha geçkince olsaydı daha mı az umursardım?

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku

Kur 4,05 in üzerinde...

Seçim öncesi kurun düşeceğine dair bir makro ekonomik vs veri yok.

Bütçe disiplini zaten yıla bozuk başladı.

Seçim harcamaları iyice bozacaktır.

Bu arada ortalama petrol varil tahmini 10 dolar artarak 76 doların üzerine çıkmış...

Bu cari açığı iyicene bozacak bir gelişme.
    Enterasan bir şekilde petrolle birlikte diğer commoditylerde yükseliyor..enflasyon açısından bakıldığında FED'in elini daha fazla güçlendiren bir gelişme..özellikle US 2 yıllıklar FED'in daha fazla faiz artışı beklentisiyle 2008'den bu yana en yükseğindeler..bilindiği gibi dolar borçlusu EM'ler için dolar faizlerinin artması pek iyi bir gelişme sayılmaz..

Ortada fol yok yumurta yok, belkide vardır ben bilmiyorumdur..piyasa TCMB'nın faiz artışına bel bağladı..0,25-0,50 arttırabilir mi emin değilim..arttırsada bu miktarlar fiyatların içinde olur zaten..

Tabii çetelesini tutmadım ama son yıllarda bu tür beklentiler hep fos çıktı..belki o zamanlar seçim yoktu ufukta denilebilir, bilemeyeceğim..

7. Jöleli ve ekibi yine iş başında sanırım. doları bas endeksi yükselttt adını da MİLLİLİK koy..... (Yabancının yıllardır 2-3 TL den topladığı hisseleri 10-20 arası alarak yükselt ve yabancıya %600 karla çıkış imkanı sağla ve bunun adına da MİLLİLİK de....)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    ABD Başkanı, Rus liderle yaptığı telefon görüşmesinde sürpriz daveti iletti. Trump muhatabına kendisini Beyaz Saray'da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacağını söyledi, Putin ziyaret için hazır. ABD lideri, geçen hafta yazdığı "Hazırlan Rusya, füzeler geliyor!" Twitter mesajıyla dünyayı alt üst etmiş, hafta sonu da söz konusu füzeler Suriye'ye fırlatılmıştı.

http://www.milliyet.com.tr/son-dakik...dunya-2652077/

Jedopolitik risklerin azalması, daha barış içinde bir dünya , kurlara nasıl etki yapar sizce?

Dolar kurunu zıplatacak olaylar içinde bölgesel ve jeopolitik riskler söylenir ya...

Sayfa 485/1023 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •