DOLAR Jöleli ve ekibindeki kurşun (muhtemelen kamu bankalarındaki döviz rezervlerini kullanıyorlar) bittiğinde veya ABD tarafından son günlerde sık sık dillendirilmeye başlanan s-400 füze sistemi alımına yönelik yaptırım kararı çıkarsa dolar füze olur arkasından baktırır. YTD
Beyler Jöleli'nin olanaklarından çok daha fazlası bu milletin DTH larında...
Herkes, elinde her dolar bulunan, aynı görüş, aynı metanet ve aynı sistemle hareket etmiyor.
İhtiyaç durumuları, yeterli bulma düşünceleri dolarda bence yeterince hareket sağlamakta...
Bu başlığın müdavimi ve dolara, elimdeki üç beş kuruşu koruma düşüncesindeki bendeniz, dolar varlığımın önemli kısmını 3,94 ten sattım...
Demem o ki, dolarcılar (ne demekse) blok halinde hareket etmiyor.
Taşıma suyla bakalım nereye kadar devam edecek?
2 ay daha devam ederse 20 yıl kesintisiz iktidar olmuş olacaklar...
Lanet olsun buda benim en güzel yaşlarıma denk geldi...
Düşünüyorum bazen;Yaşım daha geçkince olsaydı daha mı az umursardım?
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Enterasan bir şekilde petrolle birlikte diğer commoditylerde yükseliyor..enflasyon açısından bakıldığında FED'in elini daha fazla güçlendiren bir gelişme..özellikle US 2 yıllıklar FED'in daha fazla faiz artışı beklentisiyle 2008'den bu yana en yükseğindeler..bilindiği gibi dolar borçlusu EM'ler için dolar faizlerinin artması pek iyi bir gelişme sayılmaz..
Ortada fol yok yumurta yok, belkide vardır ben bilmiyorumdur..piyasa TCMB'nın faiz artışına bel bağladı..0,25-0,50 arttırabilir mi emin değilim..arttırsada bu miktarlar fiyatların içinde olur zaten..
Tabii çetelesini tutmadım ama son yıllarda bu tür beklentiler hep fos çıktı..belki o zamanlar seçim yoktu ufukta denilebilir, bilemeyeceğim..![]()
Jöleli ve ekibi yine iş başında sanırım. doları bas endeksi yükselttt adını da MİLLİLİK koy..... (Yabancının yıllardır 2-3 TL den topladığı hisseleri 10-20 arası alarak yükselt ve yabancıya %600 karla çıkış imkanı sağla ve bunun adına da MİLLİLİK de....)
ABD Başkanı, Rus liderle yaptığı telefon görüşmesinde sürpriz daveti iletti. Trump muhatabına kendisini Beyaz Saray'da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacağını söyledi, Putin ziyaret için hazır. ABD lideri, geçen hafta yazdığı "Hazırlan Rusya, füzeler geliyor!" Twitter mesajıyla dünyayı alt üst etmiş, hafta sonu da söz konusu füzeler Suriye'ye fırlatılmıştı.
http://www.milliyet.com.tr/son-dakik...dunya-2652077/
Jedopolitik risklerin azalması, daha barış içinde bir dünya , kurlara nasıl etki yapar sizce?
Dolar kurunu zıplatacak olaylar içinde bölgesel ve jeopolitik riskler söylenir ya...
Yer İmleri