Sayfa 638/852 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 5,097 - 5,104 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1. [QUOTE=elfidaa;2055576]
     Alıntı Originally Posted by maslahat Yazıyı Oku

şimdi beyaz hissesi 1 tl den 200 tl gitti 200 den alan yatırımcı spk ne yapabilir şimdi 45 tl geldi belki 10 tl düşecek

kipa 4.8 tl çıkmasında arasında fark yok ;

bimeks hissesi 4.5 tl halka arz oldu şimdi 19 kuruş !! bir çok örnek var sayabilecegimiz

yapılan degerleme migros için iş yatırım 35 tl tacirler 33 halkyatırım 38 tl şeker yatırım 36 tl hedef fiyatları var

https://kanalfinans.com/raporlar/his...isse-yorumlari

kipa 12 şubat açıklaması var

Şirketimiz pay fiyatında son günlerde meydana gelen olağanüstü fiyat/miktar hareketlerinin 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili diğer mevzuat hükümleri uyarınca incelenmesi talebiyle Şirketimizce Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmuştur.
    Sen bu kıyaslama ile çocuk mu kandıırıyorsun hayırdır ?

2. Herkese iyi haftasonları. Dün ilk defa topiğe gelip satın, hemen satın, illa ki satın diyen kişiler herkesin malumu. Yoklar piyasada. Ama elfidaa rumuzlu arkadaş, yanlış hatırlamıyorsam uzun süredir burada ve hafızam beni yanıltmıyorsa yorumları şu anda yaptığından daha farklıydı. Kipa yatırımcısı tarafındaydı. Ama şimdi yazdıkları, sanki kafasının karıştığını düşündürtüyor bana. Art niyetli olduğuna inanmıyorum. Değerleme sonuçları sanki bulanıklaştırmış durumu.
    Kendi adıma, elfidaa rumuzlu arkadaşı diğer troll arkadaşlardan ayrı tutmak lazım diye düşünüyorum.

E6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. sayın elfida carfur kileri alınca yüzde 97 üstünde aldı diye ayrılma akçesi sunuldu sonra birleşme kararı alındı bunda birleşme kararı 18 nisanda alınmadımı

4.  Alıntı Originally Posted by kuscu35 Yazıyı Oku
    Herkese iyi haftasonları. Dün ilk defa topiğe gelip satın, hemen satın, illa ki satın diyen kişiler herkesin malumu. Yoklar piyasada. Ama elfidaa rumuzlu arkadaş, yanlış hatırlamıyorsam uzun süredir burada ve hafızam beni yanıltmıyorsa yorumları şu anda yaptığından daha farklıydı. Kipa yatırımcısı tarafındaydı. Ama şimdi yazdıkları, sanki kafasının karıştığını düşündürtüyor bana. Art niyetli olduğuna inanmıyorum. Değerleme sonuçları sanki bulanıklaştırmış durumu.
    Kendi adıma, elfidaa rumuzlu arkadaşı diğer troll arkadaşlardan ayrı tutmak lazım diye düşünüyorum.

iyi polis kötü polis taktiği hah hah...

ironi = inori
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861

Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

5.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku

ironi = inori

[emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106]

6. Ortada alım satımla ilgili durum yok..

Ortada Kipa pay sahiplerinin kontrolü dışında gelişen birleşme olayında mağdur olmaması için yapılması gereken işlemler var. Bu zaten resmî gazete de yayımlanan mevzuatla korunmuştur makul gerçeğe uygun bir ayrılma akçesi veya migros hissesi verilme durumudur.

He bu oran 1000 Kipa lota 32 migros hissesi gibi bir saçmalıkla olamaz. Adam ortalama 3500 tl Kipa’ya yatırmış 600 tl ilk Migros’la bu iş bitsin.zarara bak..

Bunada yasalar gözmü yumacak. Ve ortada migros gibi yabancı ortaklı bir firma ve küçük yatırımcı ..

Avrupa insan hakları mahkemesine kadar gider kimse kusura bakmasın...

Yatırım tavsiyesi değildir..

7.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku

ironi = inori

Belkide. Olabilir. O arkadaşın uzun süredir burada olduğu kesin. Söylemek istediğim şey bu.

8. son sözü SPK söylüyecek olasılıklar neler

1-Mevcut raporu ve 1.3 tl ayrılma akçesini onaylar

2-İna degil Öz kaynak metodunu kullan diyebilir

3-Daha üç ay önce 2.56 tl verdin kottan çıkmak için ayrılma akçesini 1.3 tl degil de 2.56 revize ettirir

4-Zorunlu çagrı fiyatı 2.25 olsun diyebilir

1 ay içinde herşey belli olur satmak isteyen satar yeni alım yapmak isteyen alır sonucunda kar-zarar edebilir ...

Sayfa 638/852 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •