Sayfa 577/871 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by MATESİS+ Yazıyı Oku
    dur hocam dur sen yenisin banvt bu isi belli olmaz ... erken konusmamak gerek...
    erken oten horozu kesiyorlar lafim meclisten disar hisse banvt olunca ironi yapam dedim
    banvit zaten herkesi kesip yolmuş...artık kesilecek bir yerimiz kalmamış..:kahkah:
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Bugunun pstasi kritik, sn Derinlikler yrdimlarinizi rica edecegiz :)

BRF bizden iyi gidiyor valla..

3. Çıtı ve gedik alımda bunlar boşa almaz

4. Nfo açıkta kalmış diyorlar 15 99 da salı günü kapatması lazm bu sebeble biraz yön yukarı olur biraz destekle neden 17 olmasin

5. Banvit te hareket yakın izlenimi oluştu inşallah yanılmam ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Savas7171 Yazıyı Oku
    Çıtı ve gedik alımda bunlar boşa almaz
    Gedik günlükçüdür. ..

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir..

7. Herkese saygi ve sevgiler guze bir haftasonu dilerim.

BIM ile anlasmanin bittigine dair iddalar vardi, bu iddalarin asli yok.4 farkli semtteki BIMi gezdim ve hepsinde sadece Banvit marka tavuk ve Hindi satiliyordu. Satislar oldukça keyifli, sabah agzina kadar dolu olan dolaplar aksama bombos.

Ben satis tarafindan ziyde kur nedeniyle uretim maliyetlerinde bir yukselis olacagi beklentisindeyim. Kardaki olasi dususun nedeni bu olacak. Bu hafta carsamba gunu MB faiz arttirim karari var, beklenti 50-75baz puan arttirim yonunde. Eger bu artis gelmez ise bence ozaman kimse dolari 4.10 seviyelerinde tutamaz sirasi ile yeni tarihi rekorlar gelir rekoar gelir.

Bakiyorum kore birsasina adamlarin borsasi senelik yuzde 60 artmis para birimleri de yuzde 30 degerlenmis yani iki taraftan kazanmislar. Bizdeki beceriksizle ordusu sayesinde borsadan kazandigimizi kurdan surekli geri veriyoruz..

Sayfa 577/871 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •