bu formda 1980 model anadolu 2018 model Bmw parası vermek isteyen bir sürü kesim var, ciftlikbanka para yatıranlardan hicbir farklarının olmadigini bilsinler, ben çok bilmişim birlesmeye bu aciklana oranlarda katılacağım diyen cok dizini vurur.
bu formda 1980 model anadolu 2018 model Bmw parası vermek isteyen bir sürü kesim var, ciftlikbanka para yatıranlardan hicbir farklarının olmadigini bilsinler, ben çok bilmişim birlesmeye bu aciklana oranlarda katılacağım diyen cok dizini vurur.
Üzülme! Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir, ya da olmaması olmasından daha hayırlı olduğu i içindir
Hz. MEVLANA
eğer kipa yönetimi iyi niyetli olsaydı cuma günkü yayınlanan raporla ilgili çıkıp açıklama yaparak KY ye ve tahtaya sahip çıkardı. durum böyle olunca insanın kafasına deli sorular geliyor.
1- tahtanın bu hale gelmesi işlerine geliyor
2- KY sattıkça birileri alıyor ki bu kesin KY değil.
3- bu kadar alım yapan neden alıyor nasıl büyük bir beklenti var
Migrosta calisan biri olarak bunlarn ne uvkagtci oldugunu bilirm kendi personelinin hakkini yiyen borsadaki yatrmcsnimi dusenecek cslip cirpmann pesindeler nededim %5 eksi ve daha sonra 2.70 ler aksi olmaz asla
O buna cvp vermez ..kesinlikle patron veya SPK adamı değil.ama sanırım hareketli tahtalarla girip daha çok milleti şişirip yada gazliyarak foruma daha çok yorum yaptırarak katkıda bulunmak için çalışıyor.tabi maaşlı mi yoksa gönüllü mu onu bilemeyiz..sadece kipa ya özel degil..diğer forumlarda öyle.ben seviyor bu arkadaşı.. Sinekde olsa mide de bulandirsa,emek sarf ediyor...küfür etmeyin.anlamaya çalışın...
Yer İmleri