Sayfa 120/429 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220 ... SonSon
Arama sonucu : 3425 madde; 953 - 960 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

Aynı zamanda avgyo topiginide takip ediyorum brutte olduğu için. Orda diyorlarki neden tahtaya çok az bir alımlar ile tavana sürmuyorlar vs. Öncelikle tahta hacimsiz. Ve tahtada hacimi kimler sağlar 1. Tahta yapıcı 2. Açıkci 3. Kredili işlem yapan insanlar . Eee brutte ki kağıtta açık yapılamaz kredili işlem yapılamaz. Ozaman tahta yapıcı normalde hem yukseltirken hemde düşerken (açık yaparak) kazanmak varken neden sadece yükseltirken kazansın ve bunu 2 gün sonra yapsın? İşlerine gelmiyor malesef . Brüt teki kagitlari incelediğimde en güzeli dirit kagidi. Brütteyken girmeden önceki zirvesini dahi geçmiş . Yani yapan yapıyor . Yeterki istesinler. İlk tepki yukselisin de 280 ve 286 dan yüzde 70 hissemi Nakite çıkmam rağmen kalan yüzde 30 luk hisse beni mahvetti. Tek dileğim 2 nin altına inmemesi.

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım hıcbır sekılde yatırım tavsıyesı degıldır. Tamamen saçmalamadır.
    Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.

2. bugün + yapmaz sa çıkacağım bu lanet kağıttan.....ytd....

3. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
    A+ A-
    İmza
    Özet Bilgi 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır

Genel Kurul Çağrısı
    Genel Kurul Tipi Olağan Genel Kurul
    Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi 01.01.2016
    Hesap Dönemi Bitiş Tarihi 31.12.2016
    Karar Tarihi 30.03.2017
    Genel Kurul Tarihi 09.05.2017
    Genel Kurul Saati 14:00
    GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 08.05.2017
    Ülke Türkiye
    Şehir İSTANBUL
    İlçe ŞİŞLİ
    Adres BÜYÜKDERE CADDESİ MATBUAT SOKAK GAZETECİLER SİTESİ NO:13 ESENTEPE-ŞİŞLİ-İSTANBUL

Gündem Maddeleri
    1 - Açılış ve Toplantı Başkanlığı'nın Oluşturulması,
    2 - 2016 yılı faaliyet ve hesapları hakkında Yönetim Kurulu Yıllık Faaliyet Raporunun, okunması ve müzakeresi,
    3 - Bağımsız Denetçi Raporu'nun okunması,
    4 - 2016 Yılı Finansal Tabloların Okunması müzakeresi ve onaylanması,
    5 - 2016 yılı faaliyetleri ile ilgili olarak Yönetim Kurulu Üyelerinin İbra edilmesi,
    6 - 2016 yılı dönem karının dağıtımı ve kullanım şekli ile ilgili Yönetim Kurulu teklifinin Genel Kurul'un onayına sunulması,
    7 - Şirket Ana Sözleşmesi'nin 6.madde değişikliğinin Genel Kurul'un onayına sunulması,
    8 - Yönetim Kurulu üyelikleri için seçimlerin yenilenmesi,
    9 - Yönetim Kurulu Üyelerinin aylık ücretleri vb.haklarının belirlenmesi,
    10 - Yönetim Kurulunca 2017 yılı için önerilen Bağımsız Denetim kuruluşunun Genel Kurul onayına sunulması,
    11 - Kurumsal Yönetim İlkeleri 1.3.10 Maddesi uyarınca, Şirketimiz bağış ve yardımlarına ilişkin Genel Kurul'un bilgilendirilmesi,
    12 - Dilek ve temenniler,
    13 - Kapanış.
    Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
    Kar Payı Dağıtım
    Kayıtlı Sermaye Tavanı

4. eeee bu ne demek??????????

5. 6 - 2016 yılı dönem karının dağıtımı ve kullanım şekli ile ilgili Yönetim Kurulu teklifinin Genel Kurul'un onayına sunulması,

maddesine göre kar olduğunu mu gösteriyor... zarar etmemiş mi......... zarar etmediyse bu hal ne.......

6. Neeee biliyim abii

7. çok hızlı yükseliyor haber iyi herhalde....

8. 23 milyon kar var zarar da değil bunu verecek artık temettü yada bedelsiz

Sayfa 120/429 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •