burgan bu sabah 13 verdi
burgan bu sabah 13 verdi
Finans 12.65% e cikti.
Miktar 750K
32 gun, yeni giris.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
dünya da ve türkiye de hiç bir mevduat bankasında 1tl yada 1usd paranız batmaz.. kanun-hukuk tanıyan devletler de bu böyle.. normalde türkiyede de böyle olması gerekiyor.. ama bir söz var BURASI TÜRKİYE bu an lamda büyük ölçekli banka olmasına dikat etmekte fayda var.. yine bir tabir var BATMASI MÜMKÜN OLMAYACAK KADAR BÜYÜK ÖLÇEKLİ BANKA vs..
Hep söylüyorum 'Hoşgeldin, beş gittin' faizlerinden,
Alta 'şartlı şurtlu' maddeler koyan bankalardan uzak durmak gerekir.
Bu kapsamda ENPARA ve CEPTETEB e rakip olan banka yok. Şimdilik en net ve doğru olan bunlar.
Hepsi hoşgeldin aldatmacası içinde ya da KMH hesabı, hesap işletim ücretli vs...
Ya da EFT si paralı.. Lafı dolandırıp duruyorlar.
Enpara ve Cepteteb iyi ki varlar. Diğer bankalara tek kuruş para yatırmam.
Enpara Türk bankacılığında bir devrim yarattı. Ardından Cepteteb geldi.
Önümüzdeki 10 yılda bu bu internet devrimine direnen bankalar yok olacaklar.
Dünya hızla robotlaşıyor. Singularity çağına girdik.
Minimum işgücüyle maksimum fayda sağlayamayan bankalar yok olacaklar
Bankaların çoğu yaşlı teyzelerin ekmeğini yiyor ki artık onlar bile akıllı telefonsuz ve teknolojisiz yaşayamaz hale geldi.
Siz Kendi banka şubesinde uyguladığı tezgahaltı hoşgeldin oranını söylüyorsunuz. Bu davranışı keşke yapmasa ama o da kendince madem internet kullanmayıp banka şubesi çalışanıyla iş yapıyorsun o zaman sana böyle hizmet diyerek kendince haklı olma çabasında diye düşünüyorum ama yine de tamamen enpara hizmetine geçmeli. Bu da sizlerin talebiyle daha da hızlanacak ardından diğer bankalar da bu tarz hizmetler üretecektir.
Yer İmleri