Evet hedefim 2.40 -2.50 arasıydı. Sabah emir girişi yapmıştım
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet hedefim 2.40 -2.50 arasıydı. Sabah emir girişi yapmıştım
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim de hedefim, 2,40/2,50 idi biraz al satlarla yaklaşık 2,230 yaptım bundan sonrası çok riskli, ama risk düşünülüp korkulmaya başlandığı, yok artık bu kadar da çok pahalı denildiğinde zamanlarda spekler yukarı götürmeye devam ediyorlar, drstrate bu sözü çok tuttum, "ucuz peynir, fare kapanında olur."
Yarn bu hissec2.60 ytd
İzmir Alsancak Stadyum'un yapımı işine ait prekast tribün basamakları ve merdivenlerinin üretimi, taşıması ve montajının yapılması işine ilişkin olarak, yüklenici firma ile Niğbaş Niğde Beton arasında sözleşme imzalandı.
Niğbaş Niğde Beton sanayi ve Ticaret A.Ş'nin (NIBAS) KAP'a yaptığı açıklama ;
İzmir'de yapımı devam eden "İzmir Alsancak Stadyumu Yapımı" işine ait prekast tribün basamakları ve merdivenlerinin üretimi, taşıması ve montajının yapılması işine ilişkin olarak, yüklenici firma ile Şirketimiz
arasında sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme bedeli KDV dahil 2.435.520 TL olup, süresi 4 aydır.
bu haber bugun düşmüş...ytd
Bugünde dun yazdgim gibi 2.60 lari gòrecek dün 2.28 den zor aldm artk satmak yok beklycem hedefim 3.20 3.50 arasi
girdim girdim çıktım anasını satayım elimde hiç tutmadım en son 2,09 da çıktım sürekli 3-5 kademe al sat şansı veriyordu ipini koparacağını tahmin etmiştim ama cesaret edemedim bekleme konusunda şimdi arkasından bakıyoruzelinde olana bol şans
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
Yer İmleri