Sayfa 677/852 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 5,409 - 5,416 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1. Komik olmayın insanların vebaline girmeyin bu patron %3 lük paya hisse bası 10 lira verecek parası var

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by sakince Yazıyı Oku
    Jak Bey ve İzmirli beyden haberdar olan var mı

GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Zaten başımıza ne geldiyse bu adamlar ve yandaşlarına inandığımız için geldi. Kendileri e ait gizli bir yazışma grubu oluşturmußlar. Orada müritleri var. Birde bizim gibi o müritlere inanan mallar var. Yazıklar olsun.

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by erdem06 Yazıyı Oku
    Burda benim kafama takılan bişey var.
    Biraz inceledim o birleşmeyi 0.1136 birleşme oranı çok fena bi oran değildi sanırım. 1.6 lardan 5.6 a yükselen kiler ve 42 liralarda gezinen carrefour, yani 4.77 gibi bi kiler fiyatı, kötünün iyisi denebilir.
    Hem carrefour yükselse kilerin de fiyatı yükselirdi yani fena bi oran değildi anladığım.

Peki 0.1136 oranda 4.77 tl kiler çıkarken ayrılma akçesini neden 3.77 belirlediler o zaman. Ona da carrefourun fiyatının aşağı düşmesine karşı şirket önlem aldı diyelim. Peki kipada oran ile ayrılma akçesi arasında neden bu kadar uçuk bi fark var? Birleşme oranı ayrılma akçesinden neden çok daha düşük? Sanırım bu migrosun fiyatını yüksek değerlemelerinden kaynaklanıyo.
    Bana göre bizim raporda bi tutarsızlık var.
    tutarsızlık yok ben o zaman hisse bulundugum için biliyorum

1-zorunlu çagrı fiyatı 3.77 die hatırladım (devir fiyatı )
    2-%97 aşıldıgı için satma hakkı dogdu yine 3.77 oldu dogal olarak en yüksek fiyat
    3-0.11 bulunan degerleme carfursa 33 tl fiyattı 3.7 tl denk geliyordu
    4-uzman kuruluş raporu kiler 3.29 tl bulmuştu

carfursa %700 bedelsiz açıklayınca 45 tl fırladı kiler de 5 tl tekabül etmişti

4.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    tutarsızlık yok ben o zaman hisse bulundugum için biliyorum

1-zorunlu çagrı fiyatı 3.77 die hatırladım (devir fiyatı )
    2-%97 aşıldıgı için satma hakkı dogdu yine 3.77 oldu dogal olarak en yüksek fiyat
    3-0.11 bulunan degerleme carfursa 33 tl fiyattı 3.7 tl denk geliyordu
    4-uzman kuruluş raporu kiler 3.29 tl bulmuştu

carfursa %700 bedelsiz açıklayınca 45 tl fırladı kiler de 5 tl tekabül etmişti
    Anladım, teşekkürler.

5.  Alıntı Originally Posted by Analizsever Yazıyı Oku
    Bence ina yonteminin agirligina yuzde 95 vermek,azinlik hissedari olan kipa yatitimcisina haksizlik olmus.

Yatirim tavsiyesi degildir
    arkadaşlar rapor dikkatli bakalım !!

İna göre agırlık %90 -0.031 oranı

Benzer şirketler yöntemi agırlık %5 0.038 oranı

Benzer işlemler yöntemi agırlık %5 0.042 oranı

bu üçlünün en yüksegi 0.042 %100 baz alınsa 10bin kipaya 320 degil -420 olacak maksimum

ayrıca kipa nın gayrimenkul degerlemesini yapan TSKB

6.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    arkadaşlar rapor dikkatli bakalım !!

İna göre agırlık %90 -0.031 oranı

Benzer şirketler yöntemi agırlık %5 0.038 oranı

Benzer işlemler yöntemi agırlık %5 0.042 oranı

bu üçlünün en yüksegi 0.042 %100 baz alınsa 10bin kipaya 320 degil -420 olacak maksimum

ayrıca kipa nın gayrimenkul degerlemesini yapan TSKB
    Pardon 90 yerine 95 yazmisim hizli yazarken.

Ancak vurgulamak istedigim detay bu degil.ina daha dusuk agirlaklandirilsa ve diger 2 kistas ornegin pd/dd yada belli bir periyottaki borsa piyasa degerleri olsaydi ornegin,cok farkli bir oran cikabilirdi demek istiyorum.

Secilen 3 kriter de,bunlarin agirliklandirma oranlari da hakim ortagi maximum avantajli cikartacak sekilde olusmus diyorum...

Yatirim tavsiyesi degildir

7. 2016 haziran finansbank katarlı gruba satıldı FFkrl satma hakkı ve zorunlu çagrı dogdu defter degeri 5.5 tl idi

oyak yatırım Ekonomik Getiri Metodolojisi uyguladı (WEVA) hayatımda ilk defa duydum 3.77 çıkardı degerleme raporunu

Spk ffkrl yaktın Akfen de yine

8.  Alıntı Originally Posted by runo Yazıyı Oku
    Dogru söylemiş biri bizi gözetliyor hisseler de kimse yokken bist gidiyor millet mallanınca bist çöküyor.
    1 senedir borsdayım bir kere bile portfoyumun yüzde 50 sinden fazla nakit ile dururken borsa düşmedi ne zaman malladıysam borsa düştü..hep malda yakalandım ..sanki birşey seni takip ediyor diyecem ama anlamadım..piyasayı yenmek gerçekten zormuş..

Sayfa 677/852 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •