o iş dediğin yemegin tuzu biberi 85 90 yıllarında Ankara da görev yaparken koza davetiyeleri vardı küçük bir şirketti. dügün sünnet davetiye..vb işlerle başladı. onlarda o zamanlar yetkililerle güçlü baglantılar kurarak büyüdüler bunların da onlar kadar baglantısı var. aldıkları ihalelerden belli tek amaçları yatırımcısını süründürmek borsaya girdiğinden bu yana bir defa bedelsiz vermiş başka yok ondan sonra hep cepe aktarmış
duvara poster işi bitti artık alicingifeli. dediğim gibi pusula yada tanıtım kitapcığı el broşürü işi olursa toptan partilerden alacağı iyi olur.bağlantı konusuna gelince zamanında üç hilal sembollü partiden yanılmıyorsam keleşlerden biri aday adayı olmuştu. yani siyasette yapıyor bunlar. ahdım var onlardan birinin adını aday adaylığında herhangi bir partiden görürsem eğer;genel merkeze bizzat başvurucam bunların ne olduğuna dair şikayetimi bildiricem. ticari etiği ve itibarı olmayan insanın,siyaseten ülkeye vatana ne gibi katkısı olabilir.değilmi? 3-5 tane küçük yatırımcıya yıllardır işgence yapar gibi soyan bir kafanın ülkeye yaklaşımını varın siz düşünün.bunları ben değil samatın borsaya kote olduğu günden beri yaptığı hareketler söyletiyor.
dün günlük takasta gözükmüyordu. şimdi baktım citibank yabancı 201,251 lot hisse almış. toplamda 269,567 lotu oldu
samatta patrondan habersiz yaprak kımıldamayacağını zamanla öğrenirsiniz bunlardaki sabır birde atpetin speğinde var biri aktiften 10 bin lot alsın tamam 2-3 kademe aşağı çeker beklerde bekler
hayırlısı olsun 11.05.2018 tarihine kadar forumada pek girmeyecem girsemde yazmamaya çalışsacam bakalım nereye kadar salacak yada o gün hangi seviyelerde olacak
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.
SAMAT
SARAY MATBAACILIK KAGITÇILIK KIRTASIYECILIK TICARET VE SANAYI A.S.
METIN KURU 600.000,000tl
bu ne demek tam olarak?
Yer İmleri