Arkadaşlar, bir gelişme mi var duymadığımız..
Arkadaşlar, bir gelişme mi var duymadığımız..
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Eksi 20 ye gidiyor görünen o
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temeli idama mahkum etmisler... son arzun nedir diye sormuslar... bu da bana ders olsun demiş....
Biz bu kağıdı aldıkya bu hareketler de bize ders olsun... spek efendi demirden korksak trene binmezdik.. yapabiliyorsan taban çek te görelim...
3 ün kırılması iyi olmadı. Düşüş devam edebilir tekrar. 3 üzeri atamazsa
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...31#post2087631
yıllık hisse yarışmamızda Nisan ayı sonuçları açıklandı
bir halt olacağı yok.
Allah belalarını versin. Şu mübarek Berat gecesi hürmetine gün yüzü görmeyin inşaAllah. Hakkımı yiyen yarr...mı yesin. Boğazınıza kursaginiza dursun adı karaktersizler. 2 sene hangi olumlu durumda prim yaptinda şimdi böyle düşüyorsun. Allah bu işi organize eden kim var ise hepinizin belasını versin yönetim bu işin içinde ise onunda belasını versin. Tuuuu size yazıklar olsun ky hırsızları. Yazık yazık ne hale getirdiniz yazık yazık yazık ki ne yazık.
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burda 4 lu fiyatlardan baslayarak elimden geldigince bu hisseye garibanı soymalarını engellemek için elimden geleni yaptım umarım bir kaç kişi de olsa alım yapmalarını engellemisimdir biz yandık başkası yanmasın zarar büyük kaçamıyorum da allah bize büyük sabır versin
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri