Sayfa 588/1023 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 4,697 - 4,704 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Seçimlerin ardından işlerin iyice darboğaza girdiğini ve banka hesaplarındaki USD'lerin sabit bir kur üzerinden TL'ye çevrildiğini varsayarak iki soru ;
    1- Seçimlerden önce hesabındaki USD'yi parça parça yada toplu halde çekmiş olana ilişirler mi ?
    2- (Bu soruya lütfen herkes kişisel fikrini yada tarihte örneği var ise örnekleri ile cevap versin)
    Seçimlerden önce tüm hesabındaki TL mevduatı çekene (ve serbest piyasadan kayıt dışı usd aldığını varsayalım) gel bakalım kardeşim sen bu tarihte bunca TL'yi çektin onunla ne yaptın anlat bakalım derler mi ?

Selamlar
    attın bir kuyuya bir taş...hadi çıkar çıkarabilirsen.....bende kıllandım şimdi....
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

xxnadu11 Guest
    Burada herkes küçük resme bakiyor gibi. Anlik dalgalanmalarla kimse para kazanamaz. Buyuk dalgayi yani dalganin boyunu bulmak lazim.
    Olay bence su.
    Biz secimi kazanamiyoruz. Ama cabalayacagiz. Ugrasacagiz. Hedefte gene chp var kutup yaratmak icin. Aciklanan hersey chp nin soylemi. Bunlar oyunda chp ve chp adayina soylem birakilmamak icin atilan adimlar.
    Son soylem adimi bu bence. Bunlar da ise yaramazsa neler yapabilirler bir dusunun.
    Piyasa bunu biliyor ve fiyatliyor.
    Carsamba devam edecek. Nasil.
    Yon mehmet simsek dediler. Yok oyle birsey. O zaman biraz alirlar gibi yaparlar ve gecirirler. Hedef sasirtmaca.
    Hedef secim olmayabilir. Bence olmayacak. O panikle verilen mallar biraz ysrine konur. Bu da elliot satis dalgasi 1. Dalga olan duzeltmesini baslatir. 2. Dalga olusur. Pesine 3. Dalga satis dalgasi. Neyse bunlara zaman var.
    Mesele karisik.

3.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    attın bir kuyuya bir taş...hadi çıkar çıkarabilirsen.....bende kıllandım şimdi....
    Valla ne diyim , hepimiz aklı başında kendi kararlarını kendisi alabilen ve bunun getireceği eksi/artı sonuçlara katlanabilecek olgunlukta insanlarız.

Ben yavaş yavaş tası tarağı sistem dışına alıyorum yalan yok..

Yanılıyorsam bir süre %4 faizden mahrum kalırım..
    Yanılmıyorsam.. ?

Kumarı pek sevmem ben garanticiyim birazda...

4. Olay su ayni ekonomi yonetimi tekrar gelecek yani model degismeyecek ustune butce acigi borc yuksek kur devam taki patlayana kadar o zamanda kurtulus icin ortadoguda dalariz bir yere kurtulusumuz petrolu bulmak olur karamsar olmamak lazim derin devlet zamani gelince geregini yapar ..

5. Valla bugün ilk fiziki 2500 dolarimi aldım kayıt içi kayıt dışı beni ilgilendirmiyor.evde biriktiriyorum😊😊

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    "İyi Partinin" seçime girmesi denklemi bozdu......Bakalım rüşvet ile denklem eski haline dönecek mi?

dip not: İlk turda istenilen oy gelmez ise şahsi görüşüm seçimler iptal olur.........
    Haziran 2015 seçimleri ve devamında yaşananlar ilerisi için ipuçları taşıyor gibi..

7.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Seçimlerin ardından işlerin iyice darboğaza girdiğini ve banka hesaplarındaki USD'lerin sabit bir kur üzerinden TL'ye çevrildiğini varsayarak iki soru ;
    1- Seçimlerden önce hesabındaki USD'yi parça parça yada toplu halde çekmiş olana ilişirler mi ?
    2- (Bu soruya lütfen herkes kişisel fikrini yada tarihte örneği var ise örnekleri ile cevap versin)
    Seçimlerden önce tüm hesabındaki TL mevduatı çekene (ve serbest piyasadan kayıt dışı usd aldığını varsayalım) gel bakalım kardeşim sen bu tarihte bunca TL'yi çektin onunla ne yaptın anlat bakalım derler mi ?

Selamlar
    Dth ın yasaklanması halinde;

Kısa vadede bankacılık sistemi iflas eder. Çünkü bu durumda oluşacak pozisyon riskini karşılayacak mb rezervi bildiğim kadarıyla yok..

Uzun vadede ise, finansal sisteme yatırımcı güveni kalmayacağı için , yastık altı ve karaborsa alır başını gider.. yeniden güven tesis etmek onyıllar alır.

8. https://www.youtube.com/watch?v=3xRq3DX9nk8

Ben şunu anlamadım : Diyelim kambiyo rejimi değişti ve dolar sabitlendi. Sizin elinizde de dolar var. Sabit fiyatlı bir dolar piyasasında nereye kime nasıl satılacak hakiki değerinden bu dolarlar ?
    Bu hakiki değer nerede ve neye göre belirlenecek ?
    Yorumları alalım

Sayfa 588/1023 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •