uzun zaman sonra kağıda geri dönmeyi düşünüyorum. haberlerden bayağı uzak kaldım.
1) arnavutluktaki santrallerde üretilecek elektriğin satış fiyat garantisi var mıydı, yoksa serbest piyasa koşulları mı hakim?
uzun zaman sonra kağıda geri dönmeyi düşünüyorum. haberlerden bayağı uzak kaldım.
1) arnavutluktaki santrallerde üretilecek elektriğin satış fiyat garantisi var mıydı, yoksa serbest piyasa koşulları mı hakim?
şu ayenin bist fiyatlaması konusu sözün bittiği yer. En hafif deyimiyle adilik. 14.30 LARA KISA SÜREDE GİTMESİDE, yıllarca hisse fiyatının baskılanmasıda, bu şekilde düşüşüde anormal. Düşüşün durması lazım. Düşüşün nerede duracağını, nereden döneceğini ancak tahtadaki çakal grubu bilir. almak için şimdilik izliyorum. Şirketin faaliyeti ve durumu konusunda endişem yok. Şirketin sahipleri ve bist hareketleri , fiyatlaması konusunda aynı iyimserliği taşıyamıyorum. Kişisel düşüncedir. yanlışda olabilir. Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Ulan adam olun elinizi taşın altına koyun şeklen de olsa 1milyon Lot geri alım yapacağınızı bildirin.Bişey kaybetmezsiniz.YTD
Bana göre gerçek ederi 10 un altında olmamalı. kişisel düşünce al yada sat tavsiyesi değildir.
Yer İmleri