Sayfa 350/930 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon
Arama sonucu : 7440 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Kalvin ben link falan beceremem.Şimdi spk yaz google a.Onun ana sayfasında, istatistikler kısmını bul.yatırım ortaklıklarını ,ordan da isyatı seç.İster günlük ister haftalık ister aylık artışı kendin takip edebilirsin.
    ok. yalnız hani diyorsunya temettüden sonra iyi arttı kar diye ama temettüyü gelen kar oranında veriyor ve gelen karlarıda çeyreklerde oluşan kar üzerinden oluşturuyor yani 3.çeyrek kesim tarihinden 6 çeyrek kesim tarihine kadar oluşan kar sanal kar dır önemli olan çeyreklıklerin kesim tarihlerinde oluşan kar tabloda yer alır.yani aralarda fon yükselmiştir çeyrek kesim tarihinde düşmüştür ne işe yarar ki yükselmesi ozaman.

Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    ok. yalnız hani diyorsunya temettüden sonra iyi arttı kar diye ama temettüyü gelen kar oranında veriyor ve gelen karlarıda çeyreklerde oluşan kar üzerinden oluşturuyor yani 3.çeyrek kesim tarihinden 6 çeyrek kesim tarihine kadar oluşan kar sanal kar dır önemli olan çeyreklıklerin kesim tarihlerinde oluşan kar tabloda yer alır.yani aralarda fon yükselmiştir çeyrek kesim tarihinde düşmüştür ne işe yarar ki yükselmesi ozaman.
    Kalvin ne alaka önemli olan yıl sonunda 31 aralıkta oluşacak kar.Arada yükselsin insin önemli değil.Önemli olan son rakam.

3.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Kalvin ne alaka önemli olan yıl sonunda 31 aralıkta oluşacak kar.Arada yükselsin insin önemli değil.Önemli olan son rakam.
    aynı şeyi söylüyoruz önemli olan son rakam, yani isterse son rakamdan önce uzaya çıksın karı, ama son rakamın kesileceği tarihe bir gün kala uzaydan aşağı yere yakın bir yerlere geri geldiyse kar ,işte o anki durum tabloda gözükür.

aynı şeyi söylüyoruz önemli olan son rakam, yani isterse son rakamdan önce uzaya çıksın karı, ama son rakamın kesileceği tarihe bir gün kala uzaydan aşağı yere yakın bir yerlere geri geldiyse kar ,işte o anki durum tabloda gözükür.
    E o zaman ilk 3 aylık kar düşük diye niye üzülüyorsun.Ben de son 1 aylık karı çok iyi diyorum.Sene sonu son rakama bakacağız artık.

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    E o zaman ilk 3 aylık kar düşük diye niye üzülüyorsun.Ben de son 1 aylık karı çok iyi diyorum.Sene sonu son rakama bakacağız artık.
    ilk 3 ayda yüksek gelmesini ıstemiştim ,bu seneye geçen seneden daha iyi bir başlangıç yapmak güzel olmazmıydı, o bakımdan üzüldüm

ilk 3 ayda yüksek gelmesini ıstemiştim ,bu seneye geçen seneden daha iyi bir başlangıç yapmak güzel olmazmıydı, o bakımdan üzüldüm
    Boşver kalvin bizimki arap atı gibi sonra açılır.Sen sonunda cebe girecek paraya bak.Bak dünya yıkılıyor kağıt 0.83 0.84 ,bu rahatlık hangi kağıtda var.Her yer yangın yeri gibi ,git diğer topikleri oku,ne demek istediğimi anlarsın

7. dün isfin %20 düştü. satmadı ise fortföyde bulunun 1.3 mil.değerindeki ISFIN 260bin zarar yazdı. ayrıca doların yükselmesi olumsuz, borsanın düşmesi olumlu yansır. bakalım bugün portföy nasıl çıkacak?

8.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    dün isfin %20 düştü. satmadı ise fortföyde bulunun 1.3 mil.değerindeki ISFIN 260bin zarar yazdı. ayrıca doların yükselmesi olumsuz, borsanın düşmesi olumlu yansır. bakalım bugün portföy nasıl çıkacak?
    eurobond larda fena çakılmış onlardanda zarar yazar heralde.

Sayfa 350/930 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •