Sayfa 619/1023 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 4,945 - 4,952 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bu enflasyona mb sı ayak diremeye devam etsin mayıs sonu haziran oratası 5 deriz
    enflasyonun uzaya çıktığı mevduat faizinin genel olarak 13 14 arası oynadığı bir ortamda yeni bir faiz artışı olmazsa dediğiniz olabilir ! birde daha 75 baz puanlık artış bile mevduat faizine yansımadı yansımayı bırakın 2 ay öncesinin oranı bir lütuf gibi sunuluyor !! faiz artışı mevduat faizine yansıtılmadığı müddetçe yerliyi dolarizasyondan caydırmak çok zor

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    önümüzdeki amyıs haziran ve temmuzda geçen yışlın altında bir enflasyon olmayacak dolayısıyla nisan ayındaki bu artışıda göz önüne aldığınızda temmuz ayında son 5-6 yılın 6 aylık rekor bir enflasyonu bizi bekliyor
    yıllıkta üretici ile tüketici arasında fark %5 in üstünd eüfe 16 kusur tüfe 10 kusur bu önümüzdeki aylarda üretici enflasyonunun tüketiciyede yansıtılacağına işaret
    mayıs ayı geçen yıl o,45 haziran -0,27 bu sene bu rakamların yanına bile yaklaşılamaz 10,44 olan yıllık enflasyın mayıs sonunda 11 in üstü haziran sonu 12 nin üstü olur
    önümüzdeki 2 ayın enflasyonuna bakın haziran sonu enflasyon en az %12 ye vuracak
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Dövizde kar satışları başladı, not indirimini erken öğrenenler deli gibi alım yaptılar ve karar açıklanınca beklenti bitti.
     Alıntı Originally Posted by Kurt73 Yazıyı Oku
    geçmişten kalan TL shortlarımı kapadım
    dolarTL de 4.16 short açtim

beklentim mayis 20 leri gibi 3,98 ...

daha önce bahsettiğim senaryoya uygun hareket ediyorum.
    dolar konusunda iyi değilsiniz kanaatine sahip oldum
    kanaatim bugün kesinleşti
    bir halt olacağı yok.

4. Dolares öyle sıkıştırıyor ki....
    işin kötüsü yapılması gereken faiz artışı, dünyanın düz olduğu iddiası kadar bilimsel olarak tartışılmayacak bir argümana kurban gittiğinden, yapılsa da etkisi olmayacak.

5.  Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Dolares öyle sıkıştırıyor ki....
    işin kötüsü yapılması gereken faiz artışı, dünyanın düz olduğu iddiası kadar bilimsel olarak tartışılmayacak bir argümana kurban gittiğinden, yapılsa da etkisi olmayacak.
    ovp de 2020 yılı dolar kuru 4.02 şu anda 2022 yi yaşıyoruz sanırım !! geleceğe dönüş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Başlığın kalabalığına bakıyorum da:

4,20 lere alıştık ellaam...

7.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Bana göre çok çok güzel ve yerinde tesbitler..elinize sağlık..

Ancak ben üst çizgi civarını değil de, daha aşağıları beklerim tepe için..100 civarları mesela..aksi takdirde panik başlar, kırılan dökülen çok olur yollarda..buna izin vermezler diye düşünüyorum..zaten karışan-görüşen olmasa ve panik başlasa, aşağıdaki gibi 120'leri vurması pek zor olmaz dxy'nin..birde yukarıda belirttik FED'in bir yerlerde durması gerekiyor ileride..selamlar..

YTD...

Teşekkürler dostum dolan gel diyor.
    Kısa vadede bir düşüş ihtimali olsa da, 99 u görmesi muhtemel orta vadede. Oraya gelirse yeniden fala bakmak gerekir...

şunu da gördüm. Dolares şakam yok eteklerimi havalandırırsam kısa sürede 4.44 ü gösteriririm diyor.
    "Tahvil faizlerinde yükseliş devam ediyor, 10 yıllık tahvil faizi yüzde 13,21'e ulaştı.
    Bloomberg"

Sayfa 619/1023 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •