Sayfa 244/777 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

1. 2 enflasyon varsa 2.50 3 e çekip faizleri ne geçecek eline..
    Bende öyle düşünüyorum..

Ama bu durum..
    1. Global krizde olabiliriz..Bizde dolar yine yükselebilir..
    2. FED faiz artışlarına ara verdik açıklaması ile dolar EM lerde sağlam şelale olabilir..
    Paritede 1.40 lar

Çok ilginç..
    Bizde mart başında başlayan dolar atağı EM lerde yeni başladı..

MXN ZAR BRL RUB hepsi uykularından uyandı grafiksel olarak bakıldığında..

Gund çok yazdık bunu..eline ne geçecek olur mu?

Bir sonraki resesyon geldiğinde(kriz değil ha) elinde faizleri sıfıra düşürmek için cephane olacak..QT ile de tekrar QE yapma imkanına kavuşacak..

Resesyon Allahın emri..olmazsa olmazlardan..

ECB ve BOJ'un elinde ne var?..hiç bir şey, mok çukuruna düşecekler..

O yüzden FED durdurdum desede dolar pek şelale olmaz bana göre..bu konuda spekülasyon yapılırsa bilemem tabii..

Diğer bir konu örn. Nasdaq ve Mortgage krizleri ABD'de niye patladı?..tabiki balonlardan..Hep diyorum ya, FED piyasaya imkanlar elverdiği ölçüde hoop-çüşşş demek zorunda..aksi takdirde piyasaların gideceği istikamet belli..iyice azıttılar son durumda..

Tekrar olacak belki ama diğer bir konu; birileri buyuracaksa, önden Junk olanlar maalesef..

3. Mella, dolar endeksinin aylık grafiğinde, genişleyen tepe (broadening top) ihtimaline işaret ediyor. İlk tvit Ocak tarihli. İkincisini ise dün yazmış. Eğer formasyon çalışırsa, dolar endeksi, üst çizgiye kadar çıkabilir. Bu ihtimalin gerçekleşmesi durumunda, dolar endeksi yeni bir tepe yapmış olacağı için, kafa karıştırıp, çıkışına devam edeceği hissini verebilir. Yeni tepe civarından alım yapan bir çok yatırımcının da canını yakabilir. Bakalım neler olacak?

https://twitter.com/Mrs_Northy/statu...37558555090944

Alıntı Originally Posted by Occhiali Yazıyı Oku
    Mella, dolar endeksinin aylık grafiğinde, genişleyen tepe (broadening top) ihtimaline işaret ediyor. İlk tvit Ocak tarihli. İkincisini ise dün yazmış. Eğer formasyon çalışırsa, dolar endeksi, üst çizgiye kadar çıkabilir. Bu ihtimalin gerçekleşmesi durumunda, dolar endeksi yeni bir tepe yapmış olacağı için, kafa karıştırıp, çıkışına devam edeceği hissini verebilir. Yeni tepe civarından alım yapan bir çok yatırımcının da canını yakabilir. Bakalım neler olacak?
    Bana göre çok çok güzel ve yerinde tesbitler..elinize sağlık..

Ancak ben üst çizgi civarını değil de, daha aşağıları beklerim tepe için..100 civarları mesela..aksi takdirde panik başlar, kırılan dökülen çok olur yollarda..buna izin vermezler diye düşünüyorum..zaten karışan-görüşen olmasa ve panik başlasa, aşağıdaki gibi 120'leri vurması pek zor olmaz dxy'nin..birde yukarıda belirttik FED'in bir yerlerde durması gerekiyor ileride..selamlar..

YTD...

5. Borsacı çocuklar 2 gündür bişiler peşindeler..
    Dur bakalım
    Kaldır vur mu

Yoksa geçen kasım ayındaki gibi mi..?

Euro Bölgesi'nde enflasyon, beklenmedik şekilde yavaşlayarak AMB'nin parasal teşvikten çıkış sürecini bulanıklaştırdı

Euro Bölgesi'nde enflasyon, Nisam ayında beklenmedik şekilde yavaşlayarak Avrupa Merkez Bankası'nın parasal teşvikten çıkış sürecini bulanıklaştırdı.

Bölgede enflasyon, Nisan ayında yüzde 1.2'ye gerileyerek, yüzde 1.3 seviyesindeki beklentilerin altında kaldı.

Çekirdek enflasyon göstergesi ise yüzde 0.7 ile bir yılı aşkın sürenin en zayıf seviyesine indi.
    Çıkış bulanıklaşmışmışşş...wapma ya..

Hadi büyümede gidişat belliydide..bu ortamda enflasyon artamıyorsa zaten diyecek bir şey yok..aylardır piyasalara hayal gördürenler utansın, ne diyelim..

Yürü be dolar kim tutar seni..

7.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Çıkış bulanıklaşmışmışşş...wapma ya..

Hadi büyümede gidişat belliydide..bu ortamda enflasyon artamıyorsa zaten diyecek bir şey yok..aylardır piyasalara hayal gördürenler utansın, ne diyelim..

Yürü be dolar kim tutar seni..
    enki
    FED den de dün sanırım bugünkü enflasyon ok de asıl gelecek enflasyon üzerine bakılması lazım , odaklanıyorum cart curt türü bir açıklama geldi sanırsam..

Ne demek istediler se..

Sen detaylı bakabildin mi?

Sayfa 244/777 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •