Sayfa 258/323 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308 ... SonSon
Arama sonucu : 2584 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: Mohikanların Sonuncusu

Alıntı Originally Posted by kaan3858 Yazıyı Oku
    usda yeşilide günçellermisin nereye kadar düşer ellerin dert görmesin
    YESIL...

Görüntü kötü. Şimdilik 4 dalgalık bir düşüş trendi başlıyor gibi ve henüz 3. dalgalar başlamamış.

En iyi ihtimalle uzun vade destek çizgisi 8.50'den döner, burası kırılırsa trendin yeni zirveleri yıllar sonraya kalabilir.

DUHUL : 1999

2. Piyasaya göre güncelle dur böyle borsacı bende olurum seni 1 yıldır takip ediyorum ancak ismini güncellenen mohikan koydum....

Alıntı Originally Posted by seriper Yazıyı Oku
    Piyasaya göre güncelle dur böyle borsacı bende olurum seni 1 yıldır takip ediyorum ancak ismini güncellenen mohikan koydum....
    Çok iyi biliyorsan buyur sen yaz, biz izleyelim.

Dükkan senin, hadi bana eyvallah...
    DUHUL : 1999

4.  Alıntı Originally Posted by seriper Yazıyı Oku
    Piyasaya göre güncelle dur böyle borsacı bende olurum seni 1 yıldır takip ediyorum ancak ismini güncellenen mohikan koydum....
    yine mi karavana

5.  Alıntı Originally Posted by seriper Yazıyı Oku
    La kerkenez beğenmiyorsan izleme niye adamı küstürüyon

6.  Alıntı Originally Posted by seriper Yazıyı Oku
    hadi buyur iki kelam yazda seni takip edelim boş bogazı fırına atmışlarda odun yaş diye bagırmış tam kerkenezmişsin

7. Sn Mohikan Hocam, her zaman böyle kendini bilmezler olacaktır. Ülkenin içinde bulunduğu durum aslında bundan ibarettir. Sen yine bildiklerini anlat. Sizden faydalanan çok insan olduğuna eminim. Bir Arsan sayımı yapabilirmiyiz hocam. Uzun zamandır bakılmamış. İyi akşamlar..

8.  Alıntı Originally Posted by seriper Yazıyı Oku
    Çok gereksiz bir yazı.. varsa bir bilginiz paylaşın. Yatırımcı faydalansin. Birşey paylasmiyacaksaniz sağa sola satasmayin lütfen..
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

Sayfa 258/323 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •