4.30 kolay geçilecek gibi duruyor yeni hedef sanırım 4.40 olacak . Bu kurlarla BETONCULARDAN batmayı seçim sonrasına ertelemiş bazıları önceden havlu atabilir söylemiş olayım.
4.30 kolay geçilecek gibi duruyor yeni hedef sanırım 4.40 olacak . Bu kurlarla BETONCULARDAN batmayı seçim sonrasına ertelemiş bazıları önceden havlu atabilir söylemiş olayım.
Betonculardan kastınız "konutçu betoncular" sa onlar daha çok faizden etkileniyor sanki..
Faizlerin artışı satışları etkiliyor/azaltıyor....
Tabi faizlerde kurların bir sonucu o da ayrı konu...
Ama dolar finansmanı ile büyük projeler yapan "kalentör yandaş betoncular"sa onlar inim inim inliyorladır şimdi
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Havuz medyaya her gün yazılacak ve zinhar değinilmeyecek konular tek merkezden veriliyor kanımca...
4-5 günde dolar kurunun 4,05 ten 4,28 e gelmesi haber değil midir?
Bırakın ekonomiyi...
Hatice teyzem, Burhan amcam muhabbetinde bile yeri yok mudur?
Evet konutçu betonculardan bahsediyorum onların tek derdi TL faizlerindeki artış değil aynı zamanda bankalardan sağladıkları döviz kredileri . Bankalar bunlara sağladıkları kredileri çoktan geri çağırırdı lakin bu işi yaptıklarında kendileride göçük altında kalmaktan korkuyorlar.
10 yıl yatay bandda baskılanarak ayrı düşen iki sevgili olan DolarTRY sonunda birbirlerine kavuşmuşlar .......Bu dönemde değişik hareketlerin denenmesi normal dir.....
Ekonomik olarak bööyük abiler mevcut şartlara göre kendilerini çoktan ayarladıklarından altta kalanın canı çıksına gidiyor bu iş...........
Benim orta vade beklentim çift hanedir......... Oraya kadar sabrederim............
Yer İmleri