Sayfa 651/1023 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 5,201 - 5,208 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Geçen gün haber çıktı ;

İspanya bazı bölgelere adambaşı 4 euro turist vergisi koymuş.

Altyapı yatırımları vs için.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

parise 50 londraya 40 romaya 12 milyon turist geliyor çoğu düz otalaerde kalıyor tüm günü dışarıda geçiriyorlar herşey dahil diye bir sistem yok tamamen dışarıda yiyor içiyorlar hediyelik eşya alıyorlar ülke ekonomilerine katkıları bize gelen turistlerden 2-3 kat daha fazla
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bu gece 4.30 gösterirler mi acaba !!!!!!!!!!!!!
    tarım dışı istihdam verisi az geri çekilmeye neden oldu ama sabah erken saatlerde yarışma topiğinde de dedim gece yatmaya gittiğimizde doalr 4.30 u görebilir diye ama bu tahminimde ülkenin ekonomik halleri ile birlikte abd verisininde iyi geleceği düşüncesi hakimdi şimdi ülke dinamikleri ile 4.30 olurmu bakacağım
    bir halt olacağı yok.

4. http://m.ensonhaber.com/cumhurbaskan...toreninde.html bu haberi gideceğini anlamış olarak anlamak mümkünmüdür.

akşener 4 saatte 100.000 demiş
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    demir113...

Bir büyük dipfriz al...

Eti, balığı, yağı, stokla...

Mercimek, un, şeker, çay konserve, tuz vs de stokla...

Derdin kalmaz valla...
    Bu 2 yada 3 oluyor sanırım çetelesini tutmadım fakat sürekli ortaya yazdığım yazılara cevaplar yağdırıyorsunuz. Çok etkisi altında kalmışsınız bu sefer bayağı bir döktürmüşsünüz.

Ben 2018 başında fulledim ithal stoklarımı. Kombilerden tutun Elektrik süpürgesi ve masa üstü bilgisayar bileşenleri dahil. Çünkü benim aile evimden ayrıca 1+1 home ofis tarzı haftada bir iki uğradığım yerim de mevcut. Yer sıkıntım yok. Teşekkür ederim irdelediğiniz için.
    2,5 sene ile ilgili yazınızın mantığını çözemedim. Sanırım elektronik ürünlere ömür biçtiniz. Bir buzdolabı yada tv nin ömrü düzgün kullanımla da alakalı olarak 5-10 senedir.

Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    rusyanın dünyada en stratejik tarım ürünü olan buğdayda dünyada kaçıncı olduğuna bir bak istersen. uzun yıllar rusyada yaşadım. bizim insanımız sağı solu küçümsemeyi pek sever.

rusya için o iklime rağmen tarımda birşeyler yapmak hiç sorun değil, teknolijisi ve üretme kapasitesi çok yüksek.. rusyayla dalga geçmeye çalışacaksanız ladaya değil sukhoiye, uzay istasyonuna bakacaksınız. kolhoz geleneği vardır onlarda, yani endüstriyel tarım.
    Kac tane SSCB'ye ragmen nobelli bilim adami var, ona da bakmak lazim!

Gagarini uzaya goturen roketi yapan bilim adami, 2 defa gizlilikten Nobeli alamadi ornegin!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. Hükümet dua etsin ABD tarım dışı istihdam verileri iyi gelmedi . gelse idi dolar 4.3 üzerine atar pazartesi MB usuldan usuldan toplantıya çağrılırdı. Bir faiz artışı daha yaparlardı. Bundan sonra yapılacak faiz artışı 100 puan altında olursa dolar burdan fişekler. Faiz artışları doların ateşini söndüremedi algısı oluşur ve 4.5 leri bile 2 günde görme ihtimali olur.

Sayfa 651/1023 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •