Arama sonucu : 6077 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bilançodan ziyede bu kurla sürdürürebilirlik önemli...sonraki bilançolar bu kurla sıçar...dolar butün planları bozuyo...

İşleri iyi, yatırım da yapıyorlar ve tam kapasite çalışıyorlarsa 38-40 milyon ve üzeri satış, 6,5 milyon net kar, en az 10-12 milyon ve üstü faaliyet karı gelmez ise benim için hayal kırıklığı olur.
    Bunların üzerindeki her rakam Blcyt'ı fişekler. Artık yerküre çevresinde dolaşmayıp fezayı hedeflemesini bekliyorum.
    Aksi halde kendisi ile aramız açılır.
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

Alıntı Originally Posted by Mausolos Yazıyı Oku
    İşleri iyi, yatırım da yapıyorlar ve tam kapasite çalışıyorlarsa 38-40 milyon ve üzeri satış, 6,5 milyon net kar, en az 10-12 milyon ve üstü faaliyet karı gelmez ise benim için hayal kırıklığı olur.
    Bunların üzerindeki her rakam Blcyt'ı fişekler. Artık yerküre çevresinde dolaşmayıp fezayı hedeflemesini bekliyorum.
    Umarım beklediğiniz kar gelir. Şirket büyüyor , sektör de iyi durumda...
    5 üzeri kar olumlu yansır diye düşünüyorum.
    Bu kar gelir de düşürürlerse benim için alım fırsatı olur.

Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Umarım beklediğiniz kar gelir. Şirket büyüyor , sektör de iyi durumda...
    5 üzeri kar olumlu yansır diye düşünüyorum.
    Bu kar gelir de düşürürlerse benim için alım fırsatı olur.

1.75' ti , 1.70 bile gördü şimdi 1.87

bu gün ekside iken bir ara açıktan almak aklıma geldiyse de cesaret edemedim....geçen günlerde derinliğe bakıldığında çok sığ idi..bu gün böyle mi bilmiyorum ?? sığ olmazsa bu tür günlerde insan açıktan almak ister...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by Mausolos Yazıyı Oku
    Bu arada, beklentilerimin üzerinden güzel bir gelir tablosu ve bilanço var karşımızda.
    Buraya kadar güzel de, yükseliş trendi bundan sonra da böyle devam eder mi ona odaklanmak lazım.
    Bir yılı aşkın süredir fiyatın yerlerde sürünmüş olması beni endişelendiriyor.
    Bu çeyrek sonuna kadar da fiyatına yansımaz ise ben havlu atacağım artık.
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •