Sayfa 289/470 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Acayip bir karakter su meteak hocamiz ya. Adamin batmis hisseleri takip eden bir tayfasi var. Nerde ismini cismini duymadigim bir hisse, meteak hocamiz orda. Hisseye verir, SPK'ya verir, patrona verir, herkese verir.

Bir de Nobel Ekonomi odulune aday olacak teorileri vardir batak hisseler hakkinda.

Klimaxi da simdi kendini yakarak yapacak SPK onunde. Yapma, etme. Degmez.

Ah ah... Parali isler bitince... Buranin da eski tadi yok artik. Nasil bir sirkti be! Para vermeye hazirdim takip edebilmek icin!

Sizi Marka'ya bekliyoruz. Sirk hala devam ediyor orda (Para kaptirmayin, bir ise yarayan bir sirket degil):

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Acayip bir karakter su meteak hocamiz ya. Adamin batmis hisseleri takip eden bir tayfasi var. Nerde ismini cismini duymadigim bir hisse, meteak hocamiz orda. Hisseye verir, SPK'ya verir, patrona verir, herkese verir.

Bir de Nobel Ekonomi odulune aday olacak teorileri vardir batak hisseler hakkinda.

Klimaxi da simdi kendini yakarak yapacak SPK onunde. Yapma, etme. Degmez.
    Yok 666 kendini kahraman yatırmayı pek düşünmüyor. Ekonomik yaklaşımlarıyla bizleri etkilediğini hissedince Mete kardeşim, işi büyüttü, Orta çağ entüljansından etkilenmişki, bizlere cehennem den kurtarma vaadiyla, aklı sıra 5000 lotunu kurtaracak.... Mankurt arıyor.... Ah be mete kardeşim......

4. Bimeks te ne arıyon mhlulu orada da yazmışsın kapancak hisselerde en son senmi yazıyorsun

5. Oradaki ben değilim... Arkadaş, ben sadece gen deyim... O arkadaş yaklaşık 1milyonla hareketler yapar... Pegasus, havayolları, alcatel, ereğli, onun bir günde kazandığı, kaybettiği, bizim gende batandan fazla.... Bimemekstede mi, zevk, yapıyormuş..

6. Hem sen lafı değişme, ne zaman eylem yapacaksın...... He.... Slmlar

Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    Bimeks te ne arıyon mhlulu orada da yazmışsın kapancak hisselerde en son senmi yazıyorsun
    Mahulli'ye yazmissin ama.... Bimeksin ismini bile duymamistim senden baskasindan... Oraya geldim yazini bulmaya...

Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    Ben geçen yazdım bu flap beyaz gibi hisselerin aşırı yükselmesi için para gerekiyordu bunun içinde borsada olan 3 5 hisseyi borsa dışına itmeleri gerekiyordu şimdi yapmaya başladılar daha arkası gelecek sırada bimeks olabilir sonra bir başka hisse bu böyle gider ellerinde para yok borsada bir hisseyi yok edip diğer hisseye aktarılıyor bakiyeler yani sizin para lar flap beyaz a gitti

bugün esem ve transtürk ü borsadan şutlamışlar sıra buna geliyor gibi

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
    Bu yazi... Sagdan okudum, soldan okudum, usten alta, alttan uste okudum. Capraz denedim.

Yok. Yok arkadas. Bir turlu anlayamadim burda anlatilani. Neymis bu Nobel Ekonomi Odulunu aldiracak yazin? Detayli anlat. Bu tahtalarin kapanmasinin Beyaz ile ne alakasi var? Tahtayi kapatip gidip hazineye altin mi basiyorlar? Sonra onlari mi Beyaza sokuyorlar?

8. Çok basit anlamı Kotasyon yönetmeliği Borsada aşırı değerlenen hisselerin yatırımcıları na nereden bulup ödeme yapıyorlar havadan mı geliyor bu paralar diğer hisselerden aktarılıyor böyle olunca da diğer hisselerin karşılığı kalmıyor borsada bu durumda bir bahane bulunarak tahta ları kapatılıyor böyle lik le açık kapanıyor

Sayfa 289/470 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •