Sayfa 221/1024 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    32-45 arası mı birde hangi miktara veriliyor acaba

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    32-60 gün aralığı genelde ama isterseniz daha uzun vadeye de bağlarlar. Miktar 500k

2.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    SGK ve HGS dahil otomatik fatura ödemelerimi yaptırabileceğim ve aynı zamanda hesap işletim ücreti almayan ve eft si ya ücretsiz ya da makul düzeylerde olan operatif işlerim için kullanacağım bir banka arayışındayım.
    Önerisi olan var mı?
    Enparada iyi ama sgk ve hgs ödemeleri yok, büyük bankalar genelde herşeyi yapıyorlar ama hizmetler pahalı vs.
    Bir türlü tüm ihtiyaçlarıma cevap veren kafama göre bir banka bulamadım Türkiye'de
    Mehtap Hanım, anladığım kadarıyla Enpara kullanıyorsunuz; Enpara kullandığınıza görede Enpara'nın anası olan QNBFİNANSBANK'la da bir ilişkiniz vardır. Pek sevmememle birlikte QNBFİNANSBANK sizin sözkonusu ettiğiniz işinizi görür diye düşünüyorum...

3. Evet enpara kullanıyorum ama sadece enparayı.
    Yani finansbankın normal bankacılık hizmetleri hakkında bilgim ve deneyimim yok.

4.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    ürün mevduat değilki neden öyle bir şey desin..eksik olan bir şey yok ...açıp okuyun vuk u .g.v.k yi .türev ürün çerçevesinde yapılan bir işlem onlarda da stopaj yuzde 10 ..

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Türev ürün olduğunu ve stopajının farklı olduğunu bende biliyorum fakat bankalar 'swap mevduat' olarak pazarlıyor sonuçta bunu. Kast ettiğim oydu ve kafamı karıştıran Dudu'nun yazdığı daha doğrusu Finansbank'ın söylediklerinden çıkardığıydı, ama ana para ve faiz garantisi olduğu için endişe edecek bir durum olmadığı kanaatine vardım. Çoğu banka bunun için 1mio TL isterken Şekerbank şuan 300k üzerine yapıyormuş.. Başka 500k ve altına yapan bankalar varsa paylaşalım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Dun eski bir tecrubemden dolayi en gicik oldugum TEB'e de baktim.
    750K icin onlar da 32 gune 13.00% ve faiz artis trendinde kisa aylik git dediler.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bugun ben bu olayi Finans'dan hazineden arattirip benim anlayacagim sekilde tane tane teknik terim kullanmadan anlattirdim.
    Anladigim su ki bu olayin da duz mevduat gibi hic bir riski yok, stopaj %10, vergi konusunu da sordum, su anda bu %10 nihai vergi, beyan gerekmiyor ama devlet ileride kalkar da mevduatin stopaji %15 iken bununki %10 deyip ek vergi isteyebilir, geriye de calistirabilir gibi bir seyler dediler.
    Aramizda bir kontrat olacak, hic bir sekilde DCD'de oldugu gibi bir kur riski filan yok, size once belli bir kurdan doviz satmisiz gibi dusunun vade sonunda taaahhut ettigimiz faize denk dusecek gibi bir kurdan da o dovizi geri alacagimizi taaahhut ediyoruz dediler.
    Ben boyle bir seyi bugune kadar hic yapmadim ama dediklerine gore 1 Mio ve uzerindeki rakamlara bugun 12.65% olan 32 gunluk mevduat faizi swap ile bugun 13.30% olarak swap ile verilmis.

Syg,
    Dudu bu konuyu jon burada elli kere açıkladı. Normal bir mevduattan hiç bir farkı yok diye. Nasıl atladın şaşırdım doğrusu. Ona keza momerex sürekli yazar. Ben de çok kez swap yaptım. Bunun şartı belli bir limitin olması, bankadan bankaya değişir. Ve de zamanından önce bozmamak.

7. Beyler bugün 31 mart bilanço dönemi sonu..
    Şu son 10 günde en yüksek TL oran (swap dahil) kaç alındı..
    Aktif bank ın tahvillerini hesaba katmıyorum..

8. teb nasil bankadir sizce? 11.75 verdiler 80 k icin..

Sayfa 221/1024 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •