Sayfa 570/651 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    Yalan haberlerle bmeks falan almayın Bugün borsa başkanı yatırımcının zararı karşılansın der ama bunu derken 20 yıl oncesinden bahseder Aktaş elektirik ten falan filan ne alaka onların sahipleri çoktan ölmüştür o hisselerin çoğu çöplükte yakıldı adamlar kurnaz olmayan hisselerin zararı karşılanmaz bunu biliyorlar boş boş laf ediyorlar inanmayın bu at kurnazlarına

yarın da görevden alınır yerine başkası gelir o koltuklar onların değil seçim geliyor seçimden sonra bir çok koltuk değişir Sonra yeni gelende 10 15 şirketi borsa dışına iter ondan sonra yine ortalık ağlama duvarına döner
    Sen benim yazdıklarımdan al-sat yönünde bir çıkarımda mı bulundun? O yazının ne amaçla yazıldığı içerikte belli. Bimeksin hiç bir kademesinde böyle bir yönlendirmem asla olmaz. Bimeksin kottan atılmaması için tek gerekçe belki mağdur sayısının çok yüksek olması olabilir. Himmet Karadağ'ın kottan hisse atmanın küçük yatırımcıyı mağdur ettiğine dair bir beyanına atıfta bulundum ki, bimeks hissedarlarının da aynı akıbetin kenarında olma ihtimali ile, bu konuda yetki konumunda olan Himmet Karadağa iki satır yazı ile bimeksteki durumu anlatmak büyük zarar içerisindeki bir hissedarın ifade etmesi kadar doğal birşey olamaz. Bizim konumuz ne alım ne de satımla alakalı...

Sapla samanı bir birine karıştırmayın. Basit bir paragrafın nerelere çekildiğini görünce... Neyse..

2. Ben daha burada yazmıyorum. An itibari ile noktayı koyuyorum. Kimse peşimden yazdıklarımı olmadık şekilde anlayarak atıfta bulunmasın. Allaha emanet olun. Inşallah zararda ki arkadaşlar ile birlikte bu zararımızı atlatarak çıkarız.

Alıntı Originally Posted by fiestaciboo Yazıyı Oku
    Aylık graf açın bakın bu hisse katıksız 15 aydır toplanıyor bana göre teknik yaniliyorsa bende yanilirim macd bu ay yukarı kesti aylikta bakalım ne olacak...

MI 4LTE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ya kardeşim bu hissede hala grafik diyorsun pes doğrusu
    Allah yardımcınız olsun.temel bilmiyorsan grafik falandan bahsetmemek gerekir
    yt.tav.değ.

4. BY aşağıdan toplayıp yukarı hareketten sonra KY nin kucağına dökebilir ve az masrafla çok iyi kar ederler.. Olursa bu olur..
    Başkada hareket olmaz..

5. Toplam özkaynakları eksi 2 katirilyon olan şok marketlerin 12 tl gibi borsada kazık bir fiyattan açılması herhalde bunlar küçük yatırımcıları enayi yerine koyuyor hem öz sermayesini kaybeden şirketleri borsadan atarken diğer taraftan öz sermayesini tamamen kaybetmiş bir şirketi borsaya açılmasına izin veriyorlar bu periz bu ne lahana turşusu

o yüzden bende dediklerimi geri alıyorum bu borsada kumarhane de bir ölçü yok adamına göre iş var

6.  Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    Toplam özkaynakları eksi 2 katirilyon olan şok marketlerin 12 tl gibi borsada kazık bir fiyattan açılması herhalde bunlar küçük yatırımcıları enayi yerine koyuyor hem öz sermayesini kaybeden şirketleri borsadan atarken diğer taraftan öz sermayesini tamamen kaybetmiş bir şirketi borsaya açılmasına izin veriyorlar bu periz bu ne lahana turşusu

o yüzden bende dediklerimi geri alıyorum bu borsada kumarhane de bir ölçü yok adamına göre iş var
    SÖZÜN BİTTİĞİ YER

7. 12 kuruştan satanlar var hala tam bir komedi bu tahta, Ne yani 0,01 mi olacak. Bunlar hakkaten çok kansizmis.

8.  Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    erken davrandılar...eğer alanlar iki kademeye vermezlerse iyi.şirket batınca korkmayın para istemiyorlar hisse sahiplerinden...deneyimliyim,biliyorum....
    KUSURA BAKMA COK GÜLDÜM DENEYİMLİYİM NASIL BİRŞEY

Sayfa 570/651 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •