Sayfa 567/651 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 4,529 - 4,536 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Pes artık siz iyice uçtunuz....
    İnsanların paralarını kaybetmenin verdiği üzüntüyle saçmalamasını anlarım ama bunu bahane ederek yalan söylemesini anlayamam...
    Bana borsadan atılan şirketlerin zararını devlet ödeyeceğine dair bir tane resmi açıklamayı bırakın dedikodu paylaşın ben bu başlıkta ömür boyu yazmayacağım...

Bana ne Bmeksin zararından....?
    Benim vergilerimle neden Bmeksin zararı ödenecekmiş?
    Bu ülkede 6 aylık bebeler soğuktan ve açlıktan ölürken bana ne Bmeksin zararından?

Yatırımcıların zararı ise onlardan da bana ne?
    Kazanırken iyi de kaybedince neden benim vergilerimle ödenecekmiş zarar?

Devletin Bmeksin batmasında bir dahli/kusuru var mı?
    Varsa açsın Akgiray devlete mahkeme ,kazansın,alsın devletten versin size...
    Bu ülkede koca banka battı 2001 krizinde sahibi bir bardak soğuk su içti üzerine...
    Ki onu devletin/hükümetin yanlış politikalrı sonucu battığı söylenir...
    Bmeksi mi kurtaracaklar?

Efendim 15 Temmuz oldu...
    Kurlar fırladı bizde battık...

O zaman Tr tüm batan şirketler devletin kapısına dayanır...
    Hatta bende dayanırım..
    Bende kişisel olarak fakirleştim 15 Temmuz dan sonra...
    Benim zararımı da karşılasın devlet o zaman...

Acınızı yaşayın
    Buna birşey dediğimiz yok ama yalana gerek yok...

saygılar/başarılar
    https://www.google.com.tr/amp/s/www....ri-karsilansin

Sen bundan sonra yazma

2.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Pes artık siz iyice uçtunuz....
    İnsanların paralarını kaybetmenin verdiği üzüntüyle saçmalamasını anlarım ama bunu bahane ederek yalan söylemesini anlayamam...
    Bana borsadan atılan şirketlerin zararını devlet ödeyeceğine dair bir tane resmi açıklamayı bırakın dedikodu paylaşın ben bu başlıkta ömür boyu yazmayacağım...

Bana ne Bmeksin zararından....?
    Benim vergilerimle neden Bmeksin zararı ödenecekmiş?
    Bu ülkede 6 aylık bebeler soğuktan ve açlıktan ölürken bana ne Bmeksin zararından?

Yatırımcıların zararı ise onlardan da bana ne?
    Kazanırken iyi de kaybedince neden benim vergilerimle ödenecekmiş zarar?

Devletin Bmeksin batmasında bir dahli/kusuru var mı?
    Varsa açsın Akgiray devlete mahkeme ,kazansın,alsın devletten versin size...
    Bu ülkede koca banka battı 2001 krizinde sahibi bir bardak soğuk su içti üzerine...
    Ki onu devletin/hükümetin yanlış politikalrı sonucu battığı söylenir...
    Bmeksi mi kurtaracaklar?

Efendim 15 Temmuz oldu...
    Kurlar fırladı bizde battık...

O zaman Tr tüm batan şirketler devletin kapısına dayanır...
    Hatta bende dayanırım..
    Bende kişisel olarak fakirleştim 15 Temmuz dan sonra...
    Benim zararımı da karşılasın devlet o zaman...

Acınızı yaşayın
    Buna birşey dediğimiz yok ama yalana gerek yok...

saygılar/başarılar
    Adamın hissesi yok ama maşallah kitap yazmış çevir çevire oku...

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

3. Zararınız büyük..
    Üzüntünüz büyük anlıyorum...
    Ama hala yanlış yoldasınız...
    İnsanlara yanlış akıl veriyorsunuz...

Ne diyor haber de?
    Çukurova ve Kepez de mağdur olan ky nin zararlarını ödeyelim diyor...
    Bundan sonra kottan atılan zarar eden şirketlerde mağdur olan ky nin zararlarını ödeyelim demiyor....

Çukurova ve Kepezi uzaktan ama çok uzaktan izleyen biri olarak binlerce kişinin(ky nin) mağdur olduğunu biliyorum...
    Yıllarca süren davalar olduğunu biliyorum....
    Devletin Çukurova ve Kepeze el koyup hissedarlara bir bardak soğuk su için dediğini biliyorum...

Bu durumun Bmeksle uzaktan yakından alakası yok...

O yüzden sormuştum:Bmeksin batmasında ve/veya batışına giden bu süreçte ucundan kıyısından devletin dahli varmı diye?

Tabi ki yok...
    O zaman size de burdan ekmek yok..

Arkadaşlar siz mağdur olmadınız (elinizdeki hisse senetleri zorla alındı mı?Ç.ve Kepez de olan bu)
    Siz zarar ettiniz ikisi faklı şeyler....

saygılar/başarılar
    Son düzenleme : Tengri Han; 06-05-2018 saat: 01:18.
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

4. adam kendini Gök Tanrı sanıyor mahlasını böyle almış , battığını burda hissesi olan herkes biliyor laf ebeliğine gerek yok.
    kimsenin aklına ihtiyaç yok herkes kendi aklını kullanır mitolojik kahraman......
    Burada yazdıklarım kesinlikle bir Yatırım Tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Zararınız büyük..
    Üzüntünüz büyük anlıyorum...
    Ama hala yanlış yoldasınız...
    İnsanlara yanlış akıl veriyorsunuz...

Ne diyor haber de?
    Çukurova ve Kepez de mağdur olan ky nin zararlarını ödeyelim diyor...
    Bundan sonra kottan atılan zarar eden şirketlerde mağdur olan ky nin zararlarını ödeyelim demiyor....

Çukurova ve Kepezi uzaktan ama çok uzaktan izleyen biri olarak binlerce kişinin(ky nin) mağdur olduğunu biliyorum...
    Yıllarca süren davalar olduğunu biliyorum....
    Devletin Çukurova ve Kepeze el koyup hissedarlara bir bardak soğuk su için dediğini biliyorum...

Bu durumun Bmeksle uzaktan yakından alakası yok...

O yüzden sormuştum:Bmeksin batmasında ve/veya batışına giden bu süreçte ucundan kıyısından devletin dahli varmı diye?

Tabi ki yok...
    O zaman size de burdan ekmek yok..

Arkadaşlar siz mağdur olmadınız (elinizdeki hisse senetleri zorla alındı mı?Ç.ve Kepez de olan bu)
    Siz zarar ettiniz ikisi faklı şeyler....

saygılar/başarılar
    Yav Tengri seni vobdan bilirim ve hiç güven vermeyen birisin bana göre senin ne olduğun belli yanılıyor olsam bile benim için sonuç değişmez burda hissesi olanlara satın kurtulun demeyi kes yada umutsuzlugu enjekte Edip o atraksiyonu gerçekleştirmeyi haaaa küçük yatırımcıyı düşünüyorsan bu fiyatlardan bu hisseye gitmeyin dersen seni anlarım çünkü kritik durumda şirketin durumu ama senin yazıların hep elinde olanların satımına yönelik bana göre direk olmasa da yönlendirmeyi amaclamaktadir adam almış 1.50 şimdi 12 krs tan verecek öyle mi

MI 4LTE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Aylık graf açın bakın bu hisse katıksız 15 aydır toplanıyor bana göre teknik yaniliyorsa bende yanilirim macd bu ay yukarı kesti aylikta bakalım ne olacak...

MI 4LTE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by nargilim Yazıyı Oku
    Önümüzdeki hafta her şey belli olur diye beklentim var. Bu arada şu yapılabilir. Biliyorsunuz geçen haftalarda Varlık Fonu başkanı aynı zamanda Bist başkanı himmet Karadağ borsadan atılan şirketlerden zarar edenlerin zararının devlet tarafından ödenmesi yönünde bir açıklaması vardı. Hissesi olan arkadaşlar bimeks konusunu himmet Karadağa Twitter üzerinden yazın derim (kesin çözüm olur beklentiniz olmasın)
    Kendisi çok aktif şekilde Twitter kullanıyor. Borsadan bir hissenin atılıp atılmamasında en yetkili kişi. Twitterda yazmak 1 dakikanızı almaz.
    @himmetkaradag
    Benim bu yazdığım dikkatli okunduğunda, borsada kynin mağduriyetinin farkında olan yetkili bir kişiye bu konunun da iletilmesi, olurya inisiyatif kullanma hakkı ortaya çıkarsa durumu iletenleri ve iletileri dikkate alanileceği varsıyımına ilişkin yazdım
    Parantez içinde belirttiğim nokta zaten bunu gösteriyor. Tenigri misin nesin sen okuma benim yazdıklarımı ve de değerlendirme. Arsızlık yapma

Sayfa 567/651 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •