https://www.google.com.tr/amp/s/www....ri-karsilansin
Sen bundan sonra yazma
Adamın hissesi yok ama maşallah kitap yazmış çevir çevire oku...
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Zararınız büyük..
Üzüntünüz büyük anlıyorum...
Ama hala yanlış yoldasınız...
İnsanlara yanlış akıl veriyorsunuz...
Ne diyor haber de?
Çukurova ve Kepez de mağdur olan ky nin zararlarını ödeyelim diyor...
Bundan sonra kottan atılan zarar eden şirketlerde mağdur olan ky nin zararlarını ödeyelim demiyor....
Çukurova ve Kepezi uzaktan ama çok uzaktan izleyen biri olarak binlerce kişinin(ky nin) mağdur olduğunu biliyorum...
Yıllarca süren davalar olduğunu biliyorum....
Devletin Çukurova ve Kepeze el koyup hissedarlara bir bardak soğuk su için dediğini biliyorum...
Bu durumun Bmeksle uzaktan yakından alakası yok...
O yüzden sormuştum:Bmeksin batmasında ve/veya batışına giden bu süreçte ucundan kıyısından devletin dahli varmı diye?
Tabi ki yok...
O zaman size de burdan ekmek yok..
Arkadaşlar siz mağdur olmadınız (elinizdeki hisse senetleri zorla alındı mı?Ç.ve Kepez de olan bu)
Siz zarar ettiniz ikisi faklı şeyler....
saygılar/başarılar
Son düzenleme : Tengri Han; 06-05-2018 saat: 01:18.
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
adam kendini Gök Tanrı sanıyor mahlasını böyle almış , battığını burda hissesi olan herkes biliyor laf ebeliğine gerek yok.
kimsenin aklına ihtiyaç yok herkes kendi aklını kullanır mitolojik kahraman......
Burada yazdıklarım kesinlikle bir Yatırım Tavsiyesi değildir.
Yav Tengri seni vobdan bilirim ve hiç güven vermeyen birisin bana göre senin ne olduğun belli yanılıyor olsam bile benim için sonuç değişmez burda hissesi olanlara satın kurtulun demeyi kes yada umutsuzlugu enjekte Edip o atraksiyonu gerçekleştirmeyi haaaa küçük yatırımcıyı düşünüyorsan bu fiyatlardan bu hisseye gitmeyin dersen seni anlarım çünkü kritik durumda şirketin durumu ama senin yazıların hep elinde olanların satımına yönelik bana göre direk olmasa da yönlendirmeyi amaclamaktadir adam almış 1.50 şimdi 12 krs tan verecek öyle mi
MI 4LTE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aylık graf açın bakın bu hisse katıksız 15 aydır toplanıyor bana göre teknik yaniliyorsa bende yanilirim macd bu ay yukarı kesti aylikta bakalım ne olacak...
MI 4LTE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim bu yazdığım dikkatli okunduğunda, borsada kynin mağduriyetinin farkında olan yetkili bir kişiye bu konunun da iletilmesi, olurya inisiyatif kullanma hakkı ortaya çıkarsa durumu iletenleri ve iletileri dikkate alanileceği varsıyımına ilişkin yazdım
Parantez içinde belirttiğim nokta zaten bunu gösteriyor. Tenigri misin nesin sen okuma benim yazdıklarımı ve de değerlendirme. Arsızlık yapma
Yer İmleri