Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 566/651 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 4,521 - 4,528 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by herseyeragmen Yazıyı Oku

bugün Kadıköy de gezerken arkadaşım aradı madem Kadıköy desin Bmeks e gidip bir bakarmısın dedi. Bende gittim. içeride ki vaziyet fotoğraftakiler gibi. Elektronik olarak sadece bir iki tane fax makinesi vardı. içeride orta yaşlı bir kişi duruyordu. bir iki konuşmadan sonra işi borsaya getirdim. ne olacak bu Bmeks ,varmı bir gelişme ortak buldu mu patron dedim bilmiyorum bende dedi.ya millet kan ağlıyor hiç mi şans yok kurtuluş için dedim adam da belli olmaz bunlardan her şey beklenir dedi.

bence bu soyguncuya ders vermek için hissesi olan kişiler toplanıp Kadıköy mağazasının önünde eylem yapmak lazım. bir iki de tv ve internet haber sitesini de çağrılırsa seçim öncesi büyük ses getirir.
    Bu somut bilgi için teşekkürler. Gerçek olan şu ki, her şey alacaklılar ile bir anlaşma yapılıp yapılmayacağına bağlı. Bunun dışındaki her söylenti söylentiden ibarettir. 14 mayıs beyanname için son tarih. Şayet bir anlaşma olacaksa yani borçların tahsisli sermaye dönüştürülme durumu.
    Hepimiz zarardayız, bir birimize saygımızı muhafaza edelim. Eryikob bir kaç gün önce özelden bir şey sormuştum ama dönüş yapmamışsın, sanırım mesajı görmedin.

2. Akgiraya twitterdan yazdığımda hemen engellerdi ki engellemişti. 2 gün önce başka bir hesaptan bir çok suçlama ve itham yazdım ama engellemedi. Yazdıklarımı görmeme şansı yok kendi sayfasına yazdım. Ben Yazdıktan sonra başka paylaşımları da oldu.

Bu durum beni daha da korkuttu ama inşallah düşündüğüm gibi değildir (şirketle ilgili)
    Her şey biter pes edersiniz ya...

Artık saçmalamaya başladım yani

3. BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

..........
    Son düzenleme : eryikob; 05-05-2018 saat: 21:21.

4. Önümüzdeki hafta her şey belli olur diye beklentim var. Bu arada şu yapılabilir. Biliyorsunuz geçen haftalarda Varlık Fonu başkanı aynı zamanda Bist başkanı himmet Karadağ borsadan atılan şirketlerden zarar edenlerin zararının devlet tarafından ödenmesi yönünde bir açıklaması vardı. Hissesi olan arkadaşlar bimeks konusunu himmet Karadağa Twitter üzerinden yazın derim (kesin çözüm olur beklentiniz olmasın)
    Kendisi çok aktif şekilde Twitter kullanıyor. Borsadan bir hissenin atılıp atılmamasında en yetkili kişi. Twitterda yazmak 1 dakikanızı almaz.
    @himmetkaradag

5.  Alıntı Originally Posted by nargilim Yazıyı Oku
    Bu arada şu yapılabilir. Biliyorsunuz geçen haftalarda Varlık Fonu başkanı aynı zamanda Bist başkanı himmet Karadağ borsadan atılan şirketlerden zarar edenlerin zararının devlet tarafından ödenmesi yönünde bir açıklaması vardı. Hissesi olan arkadaşlar bimeks konusunu himmet Karadağa Twitter üzerinden yazın derim (kesin çözüm olur beklentiniz olmasın)
    Pes artık siz iyice uçtunuz....
    İnsanların paralarını kaybetmenin verdiği üzüntüyle saçmalamasını anlarım ama bunu bahane ederek yalan söylemesini anlayamam...
    Bana borsadan atılan şirketlerin zararını devlet ödeyeceğine dair bir tane resmi açıklamayı bırakın dedikodu paylaşın ben bu başlıkta ömür boyu yazmayacağım...

Bana ne Bmeksin zararından....?
    Benim vergilerimle neden Bmeksin zararı ödenecekmiş?
    Bu ülkede 6 aylık bebeler soğuktan ve açlıktan ölürken bana ne Bmeksin zararından?

Yatırımcıların zararı ise onlardan da bana ne?
    Kazanırken iyi de kaybedince neden benim vergilerimle ödenecekmiş zarar?

Devletin Bmeksin batmasında bir dahli/kusuru var mı?
    Varsa açsın Akgiray devlete mahkeme ,kazansın,alsın devletten versin size...
    Bu ülkede koca banka battı 2001 krizinde sahibi bir bardak soğuk su içti üzerine...
    Ki onu devletin/hükümetin yanlış politikalrı sonucu battığı söylenir...
    Bmeksi mi kurtaracaklar?

Efendim 15 Temmuz oldu...
    Kurlar fırladı bizde battık...

O zaman Tr tüm batan şirketler devletin kapısına dayanır...
    Hatta bende dayanırım..
    Bende kişisel olarak fakirleştim 15 Temmuz dan sonra...
    Benim zararımı da karşılasın devlet o zaman...

Acınızı yaşayın
    Buna birşey dediğimiz yok ama yalana gerek yok...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Alıntı Originally Posted by nargilim Yazıyı Oku
    Önümüzdeki hafta her şey belli olur diye beklentim var. Bu arada şu yapılabilir. Biliyorsunuz geçen haftalarda Varlık Fonu başkanı aynı zamanda Bist başkanı himmet Karadağ borsadan atılan şirketlerden zarar edenlerin zararının devlet tarafından ödenmesi yönünde bir açıklaması vardı. Hissesi olan arkadaşlar bimeks konusunu himmet Karadağa Twitter üzerinden yazın derim (kesin çözüm olur beklentiniz olmasın)
    Kendisi çok aktif şekilde Twitter kullanıyor. Borsadan bir hissenin atılıp atılmamasında en yetkili kişi. Twitterda yazmak 1 dakikanızı almaz.
    @himmetkaradag
    arkadaşlar
    borsadaki bir hisseye yatırım yapanın zararını devlet ödemez bunu aklımızdan çıkarmıyalım.
    şirketin hissesini alan o şirketin ortağıdır kara ve zararada ortaktır.
    şunu da bilelim yönetim kurulu üyeleri mal varlıklarıyla sorumlu oluyor.
    benim kardeşimin başına geldiği için biliyorum.devlet şirketin sigorta prim alacağı için kardeşimin mal varlıgına tedbir maasına icra geldi.
    bilgilerinize

7. Bugün yine ilgili Kişiler çoğalmış [emoji122][emoji122]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Ne kadar gereksizler gereksiz konuşuyor burada...

Sayfa 566/651 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •