Nasýl bir ülkede yaþýyoruz adamlar milleti yatýrmcýyý dolandýrýyor elini kolunu sallayýp utanmadan forumlarda konuþmacý oluyor yazýk þu mübarek günde bu kadar insanýn ahýný almak yazýk hiçmi Allahtan korkmazsýnýz
Nasýl bir ülkede yaþýyoruz adamlar milleti yatýrmcýyý dolandýrýyor elini kolunu sallayýp utanmadan forumlarda konuþmacý oluyor yazýk þu mübarek günde bu kadar insanýn ahýný almak yazýk hiçmi Allahtan korkmazsýnýz
Arkadaþlar bunlar çok büyük bir ihtimalle kottan atýlacak gibi duruyor zaten eridik bir þey kalmadý hukuki anlamda ne yapýlabilir bir WhatsApp grubu kurup fikir alýþveriþi yapalýmmý bimer cimer vs ne yapabiliriz
Evet doðru söylüyorsun
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En iyisi satmak kottaylen gerisi hikaye
Düþecekmi kesin alým için ne dersiniz
Bunun 10/1 ni söyleyen bizlere etmediðin(iz) hakaret kalmamýþdý
Bakýyorum 12 krþda hala aklýn baþýna gelmemiþ..
Gelmemiþ ki hala insanlara yanlýþ akýl veriyorsun
Þöyle ki:Arkadaþlar yok whatsap mýþ ,yok avukatmýþ ,yok bimer miþ,yok cimer miþ boþ hayallere kapýlmayýn...
Ben bugüne kadar sonuç alabileni görmedim...
Ya durumu kabullenin gereðini yapýn ve üzerine bir bardak su için ,yada ya herru ya merru gözüyle bakýn filmin sonunu Akgiray larla beraber izleyin....
Tercih de karar da sizin...
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Birde bizi uyarmadýnýz muhabbeti görmek istemiyorum baþlýkta...
Hakkýmýzý yedirmem kimseye...
2 lerden beri defalarca uyarýldýnýz...(uyardýk)
Davul-zurna ile geldik/geldiniz bugünlere....
Neyse olan oldu....
Geçmiþ olsun...
Bundan sonrasý için hakkýnýz da hayýrlýsý....
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Hiç bir sonuç alýnamýyor, Bimer cimer ya da adli giriþimler hikaye hele ki hiç bir varlýðý bulunmayan bimeksten bahsediyorsanýz. Bütün inisiyatif en baþta alacaklý banka, tahvil vs'nin inisiyatifinde. Onlar bütün alacaklarý üzerine soðuk su içecekse hisse sahipleri de buraya yatýrdýðý paranýn üzerine soðuk su içecek.
Ytd
Yer Ýmleri