Yahoo temettüsüz fiyatları gösteriyor, ilgilenenler için: https://finance.yahoo.com/quote/HALK...rt?p=HALKB.IS#
Eski Platoculari burada görmek güzel.
Selam olsun. Halk'den uzağim lakin arkadaşlar sayesinde epey bilgi sahibi oldum.
Lakin Usa kararı vermeden girmek bana zor geliyor.Piyasa bu dibin dibi, yükseğin tepesi olmaz.
Burada herşey zamanlama.Hele doğru kuşu görmüşsen.Gerisi takip ve vnnn.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TH hocam bende Halkb de 7.70 leri bekliyorum ... Buralara gelirse alacağım ... Darbede 7.30 kadar düşmüştü ya... O zaman biraz daha bekleyeyim belki 7 altına salarsa alayım diye.. Birden döndü ve 7.70 den trene binmiş 10.20 de inmiştim .. Ben indikten sonra 15.40 lara kadar gitmişti .. Ama ben dönüp bakmamıştım ardından artık... Şimdide sanki böyle bir şey yapacak .. Belkide darbede gördüğü fiyatı tekrar görecek ama benim niyetim 7.70 civarı almak .. Nasip artık , bekliyorum .saygılarımı sunarım .
Norveç fonunda çok hisse var BIST'ten. Halkbank da vardı, 2017 sonlarına doğru hepsini satıp sıfırladılar, bu düşüşte payları var yani.
Norveç fonundaki hisseler ve değişimleri hakkında bir yazı merak edenlere: http://www.lattedenborsaya.com/2018/...rsilastirmasi/
saatlik kapanış görmek lazım , stop bu yüzden koyuyoruz ya , düşen trend çizgisini kırıp gibi yapıp tekrar aşağılarsa yönelirse zararımızı sınırlayalım diye ;)
Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır
Son düzenleme : alekss; 07-05-2018 saat: 22:47.
Bırakın fonları monları buralar bile 100.000 endekste mucize fiyatlar.. Ben 7.70 lerden aldığımda endeks 70-80 bin arasında bir yerdeydi... 7.70 den al ... 7.60 dan al... Bekle ... Sonra nere salarsa salsın hiç tınmayın bekleyin , bekleyin . Ben bugün tüm Fener hisselerimi 36.000 ortalama ile verdim gitti... Tüm paramla gözlerim fal taşı gibi açık halk bankasını izliyorum ... Bugün bile almak için kendimi zor tuttum... Fener hisselerimi boşaltmama sebeb oldu bu Hulkun fiyatı ... Buralardan alanlar seçim sonrası en az 9 -10-11 gibi Satar... sabreden 20 TL .üzeri de satar. Kelepir buralar kelepir.. Ortada global krız yok bi mok yok... Feyk feyk .. Cambaz dalda oynuyor .. Korkmayın kardeşim bu fiyatlardan.
Yer İmleri