Sayfa 191/486 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291 ... SonSon
Arama sonucu : 3881 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: LINK - Link Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by Nabız Yazıyı Oku
    Satış beklentisi olsa bu kadar düşer mi

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
    Haysiyetli namuslu şerefli insanlar olsa satılacak diye yalan haber atıp spekülatif olarak hisseyi çıkartırlarmı daha doğru bir soru olurdu

2. Spk sorgulamıyor ki ky adına gelişmeleri takip etmesi gerektiğinde evrak talep etmeli süreci sonuna kadar izlemeli tüm halka açık şirketler için bunu yapmalı bizler adına ama....neyse ya söylenecek çok söz varda

yazdıklarım yatrım tavisyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Nabız Yazıyı Oku
    Spk sorgulamıyor ki ky adına gelişmeleri takip etmesi gerektiğinde evrak talep etmeli süreci sonuna kadar izlemeli tüm halka açık şirketler için bunu yapmalı bizler adına ama....neyse ya söylenecek çok söz varda

yazdıklarım yatrım tavisyesi değildir.
    Valla SPK ya Bimer e şikayette bulundum bakalım sonuç çıkacakmı? Deveye boynun eğri demişler nerem doğru ki demiş ne doğru ki bu doğru olsun ülkede

4. La nereye düşüyor bu nalet kağıt.

5.  Alıntı Originally Posted by kagan_44 Yazıyı Oku
    La nereye düşüyor bu nalet kağıt.
    Çıktığı deliği arıyor olabilir mi?

6. 10 ocaktan beri,4 aydır istikrarlı bir şekilde düşüyor. durmayada hiç niyeti varmış gibi gözükmüyor.açıklamada yapmıyorlar,Ky. bu kadar mağdur ederken SPK olacak kurum ne yapıyor acaba.kasım-aralık ta 2-3 ay içinde satış yada ortaklık girişimleri sonuçlanacak deniyor.5 ay geçiyor tık yok.

7.  Alıntı Originally Posted by swordsman Yazıyı Oku
    10 ocaktan beri,4 aydır istikrarlı bir şekilde düşüyor. durmayada hiç niyeti varmış gibi gözükmüyor.açıklamada yapmıyorlar,Ky. bu kadar mağdur ederken SPK olacak kurum ne yapıyor acaba.kasım-aralık ta 2-3 ay içinde satış yada ortaklık girişimleri sonuçlanacak deniyor.5 ay geçiyor tık yok.
    Ben spk nın hiçte iyi niyetli bir kurum olduğunu düşünmüyorum. Valla benim yatırdığım para gerçek anlamda çok önemli benim için ve spk buna dur demezse ben ciddi anlamda dur diyeceğim ve buna gerçek anlamda da bin pişman olacaklar o çaldıkları paraları yiyemiyecekler.Hukuku devlet sağlamazsa herkes kendi hukukunu sağlamaya başlar bu bir gerçektir

8. frenler patladı,attılar boşa bakalım nerede duracak.borsadan çıkan dövize gidiyor anlaşılşan,dolar 4,30-euro 5,10....
    Kriptolu para bile bundan daha güvenlidir herhalde.YTD.

Sayfa 191/486 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •